Gratis verzending boven €50! Eigen installatiedienst! 4,9/5 uit meer dan 650 reviews!

Fitnessking toestellen in De Container Cup

31.05.2021
Fitnessking toestellen in De Container Cup

Ben jij ook verknocht aan het populaire Play4 programma De Container Cup waarin Belgische topsporters en bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen in sportieve duels? Topsporters kiezen toptoestellen en daarom mocht Fitnessking de fitnesstoestellen leveren die in het programma worden gebruikt.

Fitnessking toestellen in De Container Cup

Wie goed heeft opgelet heeft waarschijnlijk wel gezien dat er in de Container Cup gebruik wordt gemaakt van hele knappe fitnesstoestellen. En om bestand te zijn tegen de kracht van onze topatleten zijn het natuurlijk ook super degelijke toestellen.

First Degree Pacific Plus roeitrainer

Het goede nieuws is dat deze toestellen niet alleen van topkwaliteit zijn, maar ook heel betaalbaar zijn! Neem bijvoorbeeld de First Degree Pacific Plus roeitrainer. Eén van de weinige fabrikanten die heel degelijke roeitrainers met waterweerstand maakt voor de thuisfitness.


Flow Fitness T3i loopbandHeb je de prachtig vormgegeven Flow Fitness T3i loopband gezien? Een semi-professionele loopband voor een stevige work-out thuis. Het grote 9 inch verlichte LCD touchscreen maakt de loopervaring compleet.

Kom deze toestellen gerust testen in onze toonzaal, waar je meer dan 250 fitnesstoestellen op jou staan te wachten om uitgebreid en vrijblijvend te worden getest!

Fitnesstoestellen voor thuis

DC Athletics Trail Blazer loopband

Ook de DC Athletics Trail Blazer loopband is zo’n blikvanger. De speciale Dual Pro Cushion demping zorgt ervoor dat je bijna letterlijk op wolken loopt. De impact op de gewrichten wordt hierdoor met 30% verminderd. De ideale loopband dus voor wie gevoeliger is aan de gewrichten maar toch topprestaties wil neerzetten.


Keiser M3i spinningfietsHet laatste toestel dat we aan De Container Cup mochten leveren is de Keiser M3i spinningfiets. Deze slanke krachtpatser met een strak design is de lieveling van vele Belgische topsporters. De magnetische weerstand zorgt voor een soepele en geruisloze training.

Keiser maakt de allerbeste spinningfietsen ter wereld, logisch dus dat de deelnemers aan het programma zo blij zijn om hun duels op deze fiets aan te gaan. Slank, strak en toch bijzonder robuust, dat is wat je van deze fiets mag verwachten.


Bezoek onze showroom

Wil je al deze toestellen zelf eens komen testen? Dat kan! Wij hebben de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux waar we je graag bijstaan met professioneel advies zodat jij de juiste keuze kan maken. Meer informatie over ons aanbod? Bekijk zeker onze webshop en neem gerust contact met ons op!