Roeitrainer – Technogym Skillrow

SKU: TG-SKRW Categorieën: , , ,
  • Aandrijving via luchtweerstand
  • 13 trainingsprogramma’s
  • Volg je bewegingen in 3D op het scherm
  • AquaFeel-technologie – voelt alsof je roeit op het water
  • Skillrow Class – daag jezelf en vrienden uit
  • GRATIS LEVERING VANAF €150
  • EIGEN HERSTELDIENST
  • 2 JAAR GARANTIE
  • 365 DAGEN RETOURRECHT

3.650,00 incl. BTW

(?)

3.650,00 incl. BTW

(?)

De Technogym Skillrow is een nieuwe roeitrainer die samen met atleten is ontwikkeld en verbetert cardio en kracht tegelijkertijd. Dit roeiapparaat geeft je het meest realistische roeigevoel. De Skillrow is het resultaat van een samenwerking met roeikampioenen, prestigieuze coaches en universitaire onderzoekscentra. Het resultaat is een volledig geconnecteerde roeitrainer die jou toestaat cardio- en krachttraining om te vormen in een nieuwe en motiverende ervaring. Volledig gepersonaliseerd en gericht op de effectieve doelstellingen van de gebruikers.

Skillrow is de eerste en beste roeimachine die een perfecte simulatie creëert van het roeien in het water dankzij de Aquafeel technologie. De weerstand die wordt gecreëerd, is geleidelijk en zorgt voor een grotere vloeibaarheid langs de hele bewegingsboog en zonder terugslag op de onderrug. Zo lijkt het roeien erg veel op de echte bewegingen in het water.

De opwinding van het roeien in het water wordt versterkt met de Skillrow Class. Gebruikers kunnen zichzelf individueel uitdagen of zich onderverdelen in groepen die races tussen teams simuleren. Op deze manier kunnen de deelnemers samen in perfecte synchronisatie racen, als een echte crew, door het ingestelde ritme te volgen terwijl de lichaamsgegevens worden gecontroleerd. Terwijl gebruikers hun individuele doelen nastreven, bundelt de Skillrow Class die samen in een competitie waarin ieder team continue gestimuleerd wordt.

Door de bewegingen 3D op het grote scherm te volgen, wordt de uitdaging op de Skillrow een unieke beleving. Bovendien is deze roeitrainer een essentieel onderdeel van Skillathletic training. Dit is een trainingsmethode die Technogym heeft ontworpen om kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid te verbeteren om mensen te helpen trainen zoals professionele atleten.

Technische specificaties

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roeitrainer – Technogym Skillrow” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *