Alle 5 resultaten

Alle 5 resultaten

Trainen met Power Plate

Er is slechts 1 échte Power Plate en dat zijn de trilplaten van het geregistreerde merk zelf. De rest zijn hooguit trillende platen die vibreren maar verder geen resultaten zullen bieden. Power Plate heeft een medisch keurmerk. Het toestel doet ook daadwerkelijk wat het belooft. Bij Fitnessking garanderen we je snelle en duidelijke resultaten: spierversteviging, verbeterde bloedsomloop, verbeterde souplesse, effectief tegen cellulitis, …

Verbeterde en verhoogde vetverbranding

De stofwisseling, die door de training op de Power Plate toeneemt, leidt tot een verbeterde vetverbranding en een hoger basaal metabolisme, waardoor de vetweefsellagen afnemen. Door speciale massageoefeningen kunnen ook specifieke probleemgebieden plaatselijk worden aangepakt.

Cellulitis & cosmetische gevolgen

Verschillende internationale casestudies hebben bewezen dat Power Plate zeer efficiënt is in de strijd tegen cellulitis. Massageoefeningen op de Power Plate maken vetweefsel los en leiden tot meer beweeglijkheid van de weefsellagen. Omdat cellulitis wordt afgebroken en het bindweefsel wordt versterkt zal het huidbeeld ook diepgaand verbeteren. Zelfs de gezichtsspieren worden getraind en collageenvezels opgeslagen. Geloof ons maar: je zal versteld staan en dit reeds na 6 tot 8 weken!

Snelle spieropbouw

De uitgekiende trillingen van de Power Plate zorgen voor spiercontracties. Hoe meer druk er op de bepaalde spiergroep wordt gezet, hoe beter en diepgaander de training en resultaat achteraf.

Enorme tijdsbesparing

Een kwartier trainen op de Power Plate doet wonderen. Geen holle woorden, maar absoluut bewezen. Oefeningen van 30 seconden klinken te goed om waar te zijn maar vertrouw ons, het zullen soms de langste 30 seconden uit je leven lijken.

Toename van de flexibiliteit

Dankzij de verbeterde doorbloeding zal flexibiliteit verbeteren. Reken erop dat je na je eerste training naar beneden kan buigen en met je handpalm de grond raken!

Wil je nog meer weten over trainen met een Power Plate? Contacteer ons voor meer informatie. We begeleiden je graag verder. Je kan ook vrijblijvend langskomen in onze showroom in Dendermonde. Ons team zal met plezier al je vragen beantwoorden.

Fitnessking werkt reeds 12 jaar lang samen met Power Plate en we zijn de grootste verdeler in de Benelux. We verdelen alle modellen en dit steeds tegen de beste voorwaarden.

Twijfel? Kom alles testen in onze showroom!

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? In onze showroom staan ruim 200 toestellen die je kan testen. Bel of mail ons, wij helpen je graag verder!
Adidas
Kettler
Reebok