Alle 11 resultaten

Alle 11 resultaten

High Intensity Training

High Intensity Training is een intensieve vorm van cardiotraining. Het is een effectieve manier om in hoog tempo de bloedcirculatie te verbeteren en het uithoudingsvermogen te trainen. Bij Fitnessking hebben we diverse fitnesstoestellen die je hierbij van dienst zijn.

High Intensity Training (HIT) wordt ook High Intensity Interval Training genoemd. Hoewel verwant met cardiotraining, gaat het een paar stapjes verder. Bij HIT train je korter, maar veel intenser. Dit wissel je af met rustigere momenten waarop je minder beweegt.

Voordelen High Intensity Training

Er zijn heel wat voordelen aan High Intensity Training. Het is een snelle, efficiënte manier om vet te verbranden. Je verbrandt niet alleen suikers, maar versnelt ook je stofwisseling en versterkt je spieren. Zo kan je ook je longinhoud trainen.

Het is zwaar en niet voor iedereen. Maar wie de HIT-microbe te pakken heeft, neemt de inspanningen graag voor lief, want het werkt!

De uitdaging is groter dan bij gewone cardio, waar je lichaam sneller aan gewend raakt. Dit is niet het geval bij High Intensity Training. Je bent steeds je prestaties aan het verbeteren. Grenzen verleggen en sterker worden, daar gaat het om. We raden je wel aan om er niet zomaar mee te beginnen. Een instructeur van een sportschool kan je helpen een verantwoord trainingsschema op te stellen.

HIT fitnesstoestellen

HIT kan je beoefenen met een groot aantal fitnessapparaten. Denk aan spinners, roeitrainers, loopbanden en hometrainers. Er zijn ook mensen die HIT doen met traplopen, springen of hardlopen.

Bij Fitnessking hebben we fitnessfietsen die je prikkelen om steeds harder te trainen. Een groot aantal weerstandsniveaus en meerdere workout-standen houden je training uitdagend. Ideaal voor High Intensity Interval Training! Ook de Power Plate trilplaat is een populair fitnesstoestel voor HIT.

Wil je al onze High Intensity Training fitnesstoestellen bekijken? Bekijk dan zeker onze HIT fitnesstoestellen op onze website. Kom ook gerust langs in onze showroom in Dendermonde. Daar kan je alles uitproberen. Zo weet je zeker dat je het beste apparaat voor jouw noden koopt. Wij staan telkens voor je klaar om je deskundig te adviseren.

Twijfel? Kom alles testen in onze showroom!

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? In onze showroom staan ruim 200 toestellen die je kan testen. Bel of mail ons, wij helpen je graag verder!
Adidas
Kettler
Reebok