Spinningfiets – BH Exercyle Smartbike

BH Exercyle
  • GRATIS LEVERING VANAF €150
  • EIGEN HERSTELDIENST
  • 2 JAAR GARANTIE
  • 365 DAGEN RETOURRECHT
  • VANDAAG BESTELD, MORGEN GELEVERD!

2.190,00 incl. BTW

2.190,00 incl. BTW

De Exercycle is het resultaat van de samenwerking tussen de R&D-teams van BH Fitness en BH Bikes om tegemoet te komen aan de home-workout eisen van de liefhebber van racefietsen. Combineer het gevoel van buiten fietsen op een ultra moderne smartbike.
Zijn geometrie, gebaseerd op de BH Aerolight, biedt ergonomie en een houdingsgevoel dat erg lijkt met die van een racefiets. Met aandacht voor het kleinste detail zodat de fietser kan genieten van een hyperrealistische ervaring terwijl hij thuis traint. Je kan de BH Exercyle volledig tot op de millimeter op jouw maat afstellen.

Schakelen doe je aan je stuur met de twee versnellingsknoppen. Zonder je positie te hoeven veranderen kan je zeer snel shiften van versnelling om meteen mee te zijn met de demarrage van je beste maat. Want je kan hem uiteraard connecteren met de meest populaire trainingsapps (Zwift, Rouvy, Kinomap, FulGaz,..) en virtueel trainen.

De Multiscreen monitor helpt je je statistieken bij te houden. Alle maximale en gemiddelde waarden worden bijgehouden. De Exercycle beschikt ook over een zeer hoge accuraatheid om je wattages te meten. Ook het EMS weerstand systeem is hoogtechnologisch: een techniek die vaker gebruikt wordt in de medische sportwereld maar minder bij traditionele spinningfietsen.

Met een Q factor van slechts 152mm, een van de laagste in de markt, is dit vergelijkbaar met echte racefietsen. Zo kan je gemakkelijker maximale kracht uitoefenen en betere prestaties behalen. Kortom, er is alles aan gedaan om een zo realistisch mogelijk fietsgevoel na te bootsen.

Specificaties:

Afmetingen (LxBxH): 140-144cm x 61 cm x 114-136 cm
Gewicht: 48,6 kg
Vliegwiel: 11 kg EMS
Weerstand: EMS
Connectiviteit: Bluetooth
Compatibele apps: Zwift, Rouvy, Kinomap, FulGaz, BKool,..
Hellingsgraad: 0-25%
Max. Watt: 1500 W
Weerstandniveaus: 24
Q Factor: 152 mm
Schakelen: elektronisch
Pedalen: Duo
Transportwieltjes: Ja
Max gebruiksgewicht: 150kg
Tablet/Smartphone houder: Tot 12.9″
Garantie: 2 jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spinningfiets – BH Exercyle Smartbike” te beoordelen

Koop accessoires

Koop accessoires