Fitnessapparatuur voor professionelen

Fitnessking verkoopt ook fitnessapparatuur aan professionelen, zoals fitnessclubs, fitnesscentra, sporthallen, sportscholen en bedrijven met een eigen fitnessruimte.  Ook kinesisten, sportartsen en podologen vertrouwen op Fitnessking, omdat ze van hun collega’s horen dat wij er écht zijn voor hen.

Ben jij een professional?

Dan zorgen wij ervoor dat jij je kan focussen op wat echt telt: je patiënten helpen. Voor al je fitness- en revalidatietoestellen helpen wij je graag verder. Levering, installatie, onderhoud en herstellingen: ons eigen serviceteam staat steeds voor je klaar. Bovendien mag je er als professionele klant op rekenen dat je nog sneller geholpen wordt dan onze particuliere klanten.

Advies op maat

Wij geven advies op maat. Vertel ons wat je nodig hebt of met je toestellen wil bereiken en wij stellen een oplossing voor waarmee je echt wordt geholpen. We zijn niet merkgebonden, maar kunnen wel alle topmerken leveren. Daardoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies. Fitnessking werkt volledig in dienst van de klant. Jouw tevredenheid is ons succes.

We zijn een familiebedrijf. Dat houdt de lijnen kort en de communicatie vlot. Bij ons profiteer je ook van vele jaren ervaring. Fitnessking is een begrip geworden in Vlaanderen en ver daarbuiten. Natuurlijk volgen we de laatste ontwikkelingen op het gebied van fitness, sport, uithouding, krachttraining en gymnastiek. Professionelen zijn voor een perfecte begeleiding bij ons aan het goede adres.

Podologen

Voor podologen hebben wij een ruim assortiment loopbanden die perfect geschikt zijn voor stap- en loopanalyse. Fitnessking heeft al zoveel podologen geholpen in hun keuze dat wij je vanuit onze ervaring uitstekend kunnen begeleiden.

Sportartsen

Als sportarts doe je screening, krachtverhoudingsmeting, beweeglijkheidsmeting, stabiliteitsmeting, sprongkrachtmeting, inspanningstesten of medische keuringen. Wij helpen je graag verder bij je keuze. Of het nu gaat over stabilisatiemateriaal als een Bosu Bal, Cable Cross of loopband, wij adviseren en zoeken samen uit hoe we jouw praktijk zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Zelfs massagetafels van Dr. Jack zitten in ons assortiment.

Kinesitherapeuten

Kinesitherapeuten van de Jupiler Pro League-teams vertrouwen op ons, net zoals deze topatleten: Sven Nys, Stefan Everts, Greg Van Avermaet, Pauls Jonass, Ken De Dijcker en vele anderen. Of je nu net een nieuwe praktijk opstart als kinesist of al jarenlange ervaring hebt: op Fitnessking kan je altijd rekenen. Dat is onze belofte!

Alle merken

We hebben alle grote merken in huis: Kettler, Technogym, Life Fitness, Tunturi, DC Athletics, Matrix, Keiser, Flow Fitness, First Degree, Bowflex, Bosu, Johnson, Finnlo en nog zoveel meer. Als speciaalzaak zijn wij voor al deze merken de grootste afnemer in België. Dit geeft ons slagkracht en zorgt ervoor dat we de allerbeste service kunnen bieden.

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar fitnessapparatuur voor professionelen, kom dan zeker eens langs in onze showroom in Dendermonde. Daar vind je meer dan 300 toestellen die je niet alleen kan bekijken, maar ook kan uittesten. En heb je even geen tijd om langs te komen? Bekijk dan alvast het aanbod op onze website of contacteer ons met jouw specifieke vraag. We verwachten je!