Fitness winkel Gent

Zoek je naar een fitness winkel Gent? Dan ben je bij Fitnessking aan het juiste adres. Bij ons vind je de grootste toonzaal voor de thuisfitness van de hele Benelux. Thuis gezond sporten wanneer jij het wil, met professioneel advies bij je aankoop en een uitstekende service na verkoop, dat is waar Fitnessking voor staat.

Fitnessmateriaal kopen

De laatste jaren is het aantal thuissporters exponentieel gegroeid. Dat is niet te verwonderen als je weet dat je thuis kan sporten op het moment dat het jou uitkomt,  zonder rekening te moeten houden met de openingsuren van de sportschool. Bovendien kan je thuis rustig sporten in je eigen, vertrouwde omgeving.

De groeiende populariteit zorgt er ook voor dat het aantal fitnesstoestellen voor thuis flink is toegenomen. Helaas is niet elk toestel voor de thuisfitness van de beste kwaliteit maar bij Fitnessking streven we ernaar om je thuis hetzelfde professionele trainingsgevoel te geven als in de fitnessclub. Wij verdelen toestellen van topkwaliteit aan een interessante prijs.

 

Toestellen testen in de showroom

Eigen serviceteam

Al meer dan 10 jaar jouw specialist

Grootste speciaalzaak in de Benelux

Online fitness shop

Naast onze fysieke winkel vind je ons volledige aanbod ook in de Fitnessking online fitness shop, waar je uiteraard 24/7 terecht kan. Heb je graag wat extra advies bij ons online aanbod aan loopbanden, hometrainers, crosstrainers, spinningfietsen, roeitrainers, HIT fitnesstoestellen, ligfietsen, krachtstations en alle accessoires? Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie.

De ruimste fitness toonzaal van de Benelux, vlakbij Gent, én een online aanbod, daarvoor moet je bij Fitnessking zijn. Start vandaag nog met sporten en ontdek onze top fitnesstoestellen voor thuis, van de grootste merken.

Ook nadien blijf je rekenen op de uitstekende service na verkoop van Fitnessking. Met ons eigen serviceteam dat instaat voor onderhoud en herstellingen aan de toestellen leveren we je een totaalservice in advies, verkoop en onderhoud voor je hele thuisfitness.

Fitness boutique Gent

Welk fitness toestel past best bij jou? Dat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  • Je eigen doelstelling
  • De lichaamsbouw, spieren en gewrichten
  • Hoeveel plaats je hebt voor je thuisfitness

Bij ons vind je trouwens de grootste fitness showroom in de Benelux! Meer dan 250 toestellen staan voor je opgesteld en die kan je vrijblijvend komen testen. Onze fitness shop is in Dendermonde, vlakbij Gent. Je bent welkom tijdens de openingsuren, of maak even een afspraak zodat we voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken.