Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Fitness winkel België

De grootste fitness winkel in België? Dat is Fitnessking in Dendermonde! Wij hebben de ruimste thuisfitness toonzaal van de hele Benelux, vlot bereikbaar en 24/7 online. Thuis sporten wanneer jij het wil, op jouw eigen toestel. Van professioneel advies bij je aankoop tot een uitstekende service na verkoop, dat is waar Fitnessking in België voor staat.

Fitnessmateriaal kopen

Thuis sporten zit in België de laatste jaren echt in een groeifase. Logisch, want als thuissporter doe je jouw work-out op het moment dat het jou best past,  zonder je te verplaatsen en zonder rekening te houden met de openingsuren van de fitnessclub. Niet te verwonderen dus dat zoveel mensen op zoek gaan naar een fitness winkel zodat je thuis kan sporten.

Maar door die trend kwamen er de afgelopen jaren echter ook veel toestellen op de markt die niet aan de juiste kwaliteitsnormen voldoen. Gelukkig is er Fitnessking in België. Met ons krijg je thuis hetzelfde professionele trainingsgevoel als in de sportclub, dankzij onze kwalitatieve fitnesstoestellen aan een voordelige prijs.

Online fitness shop

Naast onze fysieke winkel vind je ons volledige aanbod ook in de Fitnessking online fitness shop, waar je uiteraard 24/7 terecht kan. Heb je graag wat extra advies bij ons online aanbod aan loopbandenhometrainerscrosstrainersspinningfietsenroeitrainersHIIT fitnesstoestellenligfietsenkrachtstations en alle accessoires? Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie.

De grootste fitness toonzaal van de Benelux én 24/7 het ruimste online aanbod, dat vind je enkel bij ons. Wie op zoek is naar een fitness winkel Antwerpen, een Fitness winkel Gent of welke plaats in België dan ook, Fitnessking is jouw partner! Start vandaag nog met sporten en ontdek onze top fitnesstoestellen voor thuis, van de grootste merken op de fitness markt.

Bovendien ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een uitstekende service na verkoop. Wij hebben ons eigen serviceteam dat het onderhoud en de herstellingen aan de toestellen professioneel aanpakt, in heel België. Zo leveren we je een totaalservice in advies, verkoop en onderhoud voor je hele thuisfitness.

Crosstrainers

Fitnesstoestellen professioneel

Een fitness toestel kiezen voor thuisgebruik is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn toch wel wat zaken om rekening mee te houden, zoals:

  • Je eigen doelstelling
  • Jouw lichaamsbouw, spieren en gewrichten
  • Hoeveel plaats je hebt voor je thuisfitness

Fitnessking is dé specialist in België om je te helpen bij je keuze. In onze fitness winkel staat een team van professionals voor je klaar die jou adviseren, zodat je op de beste manier alles uit je work-out kan halen.

We hebben trouwens ook de grootste fitness showroom van de Benelux, waar meer dan 250 toestellen staan opgesteld die je vrijblijvend kan komen testen. Je vindt de grootste fitness shop van België in Dendermonde, makkelijk bereikbaar vanuit de meeste plaatsen. We verwelkomen je graag tijdens de openingsuren of op afspraak.

Spinningfietsen