Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Fitness winkel Antwerpen

Ben je op zoek naar een fitness winkel Antwerpen? Kom dan langs bij Fitnessking. Wij hebben de grootste toonzaal voor fitnesstoestellen voor thuis van de hele Benelux. Gezond sporten in jouw eigen thuisfitness met professioneel advies bij je aankoop, dat is de service waar Fitnessking voor staat.

Fitnessmateriaal voor thuis kopen

Thuis sporten doe je op het moment dat het jou best uitkomt,  in je eigen vertrouwde omgeving en zonder rekening te moeten houden met de openingsuren van de sportschool. Niet te verwonderen dus dat de thuisfitness de afgelopen jaren zo populair werd.

Maar met die groeiende populariteit kwamen er ook fitnesstoestellen op de markt die niet van de beste kwaliteit zijn. Gelukkig is er dan Fitnessking om je thuis hetzelfde professionele trainingsgevoel te geven als in de fitnessclub. Bij ons vind je toestellen van topkwaliteit aan een voordelige prijs.

Fitnesstoestellen voor bedrijfsfitness

Online fitness shop

Naast onze fysieke winkel vind je ons volledige aanbod ook in de Fitnessking online fitness shop, waar je uiteraard 24/7 terecht kan. Heb je graag wat extra advies bij ons online aanbod aan loopbanden, hometrainers, crosstrainers, spinningfietsen, roeitrainers, HIIT fitnesstoestellen, ligfietsen, krachtstations en alle accessoires? Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie

De grootste toonzaal voor de thuisfitness van de Benelux, vlakbij Antwerpen, én het ruimste online aanbod, dat is waar Fitnessking voor staat. Start vandaag nog met sporten en ontdek onze top fitnesstoestellen voor thuis, van de grootste merken.

Bovendien kan je bij ons terecht voor een uitstekende service na verkoop. Wij hebben een eigen serviceteam dat instaat voor het onderhoud en de herstellingen aan de toestellen. Zo leveren we je een totaalservice in advies, verkoop en onderhoud voor je hele thuisfitness.

Crosstrainers

Referenties

Bh Fitness Logo

Fitness shop Antwerpen

Om de juiste keuze in toestel te maken zijn er wel wat zaken om rekening mee te houden:

  • Je eigen doelstelling
  • Jouw lichaamsbouw, spieren en gewrichten
  • Hoeveel plaats je hebt voor je thuisfitness

Het juiste toestel is echt wel essentieel om zonder zorgen van je work-out te genieten. En daar helpt Fitnessking je graag bij. In onze fitness winkel bij Mechelen vind je een team van professionals om jou te helpen bij de beste keuze.

En we hebben de grootste fitness showroom van de Benelux, waar meer dan 250 toestellen staan opgesteld die je vrijblijvend mag komen testen. Onze fitness winkel in Dendermonde, vlakbij Mechelen verwelkomt je graag tijdens de openingsuren of op afspraak.

Spinningfietsen