Fitness winkel Antwerpen

Ben je op zoek naar een fitness winkel Antwerpen? Kom dan langs bij Fitnessking. Wij hebben de grootste toonzaal voor fitnesstoestellen voor thuis van de hele Benelux. Gezond sporten in jouw eigen thuisfitness met professioneel advies bij je aankoop, dat is de service waar Fitnessking voor staat.

Fitness materiaal kopen voor thuis

Thuis sporten zit helemaal in de lift. Logisch, want als je kiest voor een thuisfitness kan je sporten op het moment dat het jou past. In jouw eigen omgeving, zonder verplaatsing en zonder rekening te moeten houden met de openingsuren van de sportschool.

Het aanbod in fitnesstoestellen voor thuis is de laatste jaren dan ook flink gegroeid en helaas is niet ieder toestel van de beste kwaliteit. Bij Fitnessking streven we ernaar om je thuis hetzelfde trainingsgevoel te geven als in de fitnessclub, met toestellen van professionele kwaliteit.

 

Toestellen testen in de showroom

Eigen serviceteam

Al meer dan 10 jaar jouw specialist

Grootste speciaalzaak in de Benelux

Online fitness shop

Naast onze fysieke winkel vind je ons volledige aanbod ook in de Fitnessking online fitness shop, waar je uiteraard 24/7 terecht kan. Heb je graag wat extra advies bij ons online aanbod aan loopbanden, hometrainers, crosstrainers, spinningfietsen, roeitrainers, HIT fitnesstoestellen, ligfietsen, krachtstations en alle accessoires? Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle informatie.

De grootste fitnesswinkel van de Benelux, vlakbij Antwerpen, met een ruim online aanbod, daarvoor moet je bij Fitnessking zijn. Start vandaag nog met sporten en ontdek onze top fitnesstoestellen voor thuis, van de grootste merken.

En ook nadien kan je rekenen op onze uitstekende service na verkoop met ons eigen serviceteam dat instaat voor onderhoud en herstellingen aan de toestellen. Fitnessking levert een totaalservice in advies, verkoop en onderhoud voor jouw hele thuisfitness.

Ontdek onze fitness winkel

Het fitness toestel dat best bij jou past hangt af van verschillende factoren:

  • Je persoonlijke doelstelling
  • Lichaamsbouw, spieren en gewrichten
  • De plaats die je hebt voor je thuisfitness

Het is dus belangrijk de juiste keuze te maken om alles uit je work-out te halen. Daarom staan we in onze fitness winkel klaar met een team van professionals om jou te helpen bij de beste keuze.

Fitnessking heeft de grootste fitness showroom in de Benelux, met meer dan 250 toestellen die je vrijblijvend kan komen testen. Onze winkel bevindt zich in Dendermonde, op een steenworp van Antwerpen. Je bent welkom tijdens de openingsuren, of maak even een afspraak zodat we voldoende tijd voor jou kunnen vrijmaken.