Levering

Wat kost het om een toetsel bij mij thuis te laten leveren?

Fitnessking verzorgt zelf alle leveringen en deze zijn gratis in gans België (vanaf aankoopbedrag van 150 Euro). Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en garanderen we je de allerbeste service van begin tot eind. Alle leveringen gebeuren altijd in overleg (uur & dag) met jou als klant

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?
Wij streven ernaar om alle bestellingen te leveren binnen de vier werkdagen. Als dit langer zou aanslepen, zullen we je steeds verwittigen. Dit kan uitzonderlijk voorvallen bij grote drukte.

Wanneer bij het fitnesstoestel van uw keuze het “24H-icoontje” staat, trachten wij ervoor te zorgen dat het betreffende fitnesstoestel bij u wordt geleverd binnen 24 uur indien u bestelt voor 16u en de betaling onmiddellijk online uitvoert d.m.v. Bancontact, Maestro, Visa/ Mastercard of Paypal. Ook hier streven wij ernaar om dit te doen lukken, maar wegens onvoorziene omstandigheden is het steeds mogelijk dat de levering niet binnen 24 uur kan plaatsvinden. In dat geval doen wij er alles aan om het fitnesstoestel zo snel mogelijk te leveren.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling wordt geleverd?
Bij Fitnessking houden we van duidelijke communicatie. Je zal altijd worden opgebeld voor we komen leveren. Als je een toestel bestelt op maandag zullen we je bv. dinsdag opbellen om te kijken of het past voor jou dat we woensdag komen leveren.
We geven je ook meteen een exact uur. Zo hoef je niet onnodig te zitten wachten. We leveren ook op zaterdag. Als dit je voorkeur draagt, gelieve dat dan even te melden.