DC Athletics Venice hometrainer

699,00 499,00

Aantal:

Beschrijving

Het is geleden van de Kettler Giro P dat er nog zo’n leuke, compacte hometrainer op de markt kwam. De DC Athletics Venice hometrainer biedt een lage instap en veel zitcomfort dankzij zijn XL luxe gelzadel. We garanderen je dat je op deze hometrainer wél comfortabel zal kunnen trainen.

De afwerkingsgraad ligt erg hoog en dankzij zijn mat zwarte design ziet hij er erg strak uit. Op vlak van ergonomie scoort deze hometrainer ook hoog. Het zadel is horizontaal en verticaal verstelbaar en ook het stuur is kantelbaar zodat personen van 1.52 m tot en met 2.02 m er zeker een goede houding op kunnen vinden.

De display geeft alle noodzakelijke info duidelijk weer: tijd, afstand, snelheid, calorieverbranding, rotaties per minuut, hartslag… De hometrainers van DC Athletics zijn ook één van de weinige op de markt die toelaten om ook zelf makkelijk een programma te maken dat perfect op jouw maat is.

En als je denkt dat het daar stopt? Nee, dankzij een makkelijke bluetooth connectie kun je deze display ook koppelen aan je tablet.

Een overzicht:

iConsole+ App
Installeer eenvoudig en gratis de iConsole+ app en profiteer van de vele mogelijkheden om uw training afwisselend en interessant te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld een hartslaggestuurde training selecteren en gelijktijdig tv kijken of uw sociale media bijwerken. Een favoriete route of nieuwsgierig naar een nieuwe locatie! Met iRoute selecteert u een begin- en een eindpunt op Google Maps en vervolgens kunt u waarheidsgetrouw op Street View niveau de gekozen route afleggen. Met iRoute zijn de mogelijkheden onbegrensd en blijft u gemotiveerd trainen.

Strijden
Tijdens je work-out verschijnen er niet alleen de videobeelden van het Franse hooggebergte, maar ook een kaart met daarop de route die je al hebt afgelegd én het aantal kilometers dat je nog te wachten staat. Wil je jouw eigen Tour de France nog spannender maken? Nodig dan familie en vrienden uit met de Multi Player Mode en strijd samen om die felbegeerde gele trui. Wie sleept hem in de wacht?

Upload je eigen video
Fiets jij liever langs de Dijle, of toch liever in de Vlaamse Ardennen én wil je anderen laten meegenieten van jouw fietstocht? Dat kan! Stap op je fiets, neem een camera met GPS-tracking mee en upload aan het einde van de rit je eigen video. Fietsen was nog nooit zo leuk!

Geschikt voor

IOS besturingssysteem: iPod touch (5th generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (3rd generation), iPhone 6s plus, iPhone 6s, iPhone 6 plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad Mini 3, iPad Mini 2, iPad Mini, iPad Air 2, iPad Air, New iPad, iPad 2, iPad
Android besturingssysteem: Android tablet OS 4.0 or above, Android tablet resolution 1280X800 pixels, Android phone OS 2.2 or above, Android phone resolution 800X480 pixels

Omdat de Venice Hometrainer voorzien is van een standaard trainingscomputer, is het ook mogelijk om zonder tablet of smartphone te trainen. Met de Smart Wheel scrolt u eenvoudig door het menu en selecteert u één van de 24 programma’s.

Technische specificaties

Computer

 • Totaal aantal programma’s: 24
 • Handmatig programma: 1
 • Voorgeprogrammeerde programma’s: 12
 • Gebruikersprogramma’s: 4
 • Hartslaggestuurde programma’s: 3
 • Target Heart Rate programma: 1
 • Constante Watt programma: 1
 • Fitness test: 1
 • BMI analysis: 1

Hartslagmeting

 • Hartslagregistratie: Handsensoren
 • Hartslagontvanger: Nee
 • Polar compatibel: Nee

Andere specificaties

 • Weerstandbediening: Computergestuurd
 • Weerstandsysteem: Permanent magneet
 • Weerstandniveaus: 32
 • Roterende massa: 12 kg
 • Afmeting (lxbxh): 98 x 58 x 153 cm
 • Max. gebruikersgewicht: 140 kg
 • Hoge afwerkingsgraad

Ergonomie

 • Horizontaal en verticaal verstelbaar zadel
 • Kantelbaar stuur
 • Ergonomisch stuur
 • Lage instap

Additional Information

Weight 40 kg
Max. gebruikersgewicht (kg)

Weerstand

Lage instap

Merk

Aantal programma's

Tablet/smartphone compatibel

Polar compatibel

Lengte toestel (cm)

Gewicht vliegwiel (kg)

Weerstandsniveau's

Verstelbare zitting

Tablethouder

 1. Waardering 5 uit 5

  Claire

  Jullie hebben een heel mooie winkel. We zijn enorm tevreden van de fiets. Bedankt!

  Claire

 2. Waardering 5 uit 5

  Vanessa De Caluwe

  Enorm tevreden over!

 3. Waardering 4 uit 5

  Kris Vandeveire

  + zadel is heel breed en zacht
  + computer is gebruiksvriendelijk
  + de instap is gemakkelijk
  + heel stil
  – hij kost wel bijna 500 Euro

 4. Waardering 5 uit 5

  Familie Saeys – De Boeck

  Beste Fitnessking,

  Bedankt voor jullie advies en perfecte levering. Ik ben heel tevreden van deze fiets. De zithouding is werkelijk perfect.

  De monitor biedt mogelijkheden voor ons ganse gezin.

  Nog veel succes!

 5. Waardering 5 uit 5

  Dimitri

  De levering gebeurde stipt volgens afspraak. Het toestel is inderdaad heel stil en eenvoudig in gebruik.

 6. Waardering 5 uit 5

  Ward Depretere

  We waren helemaal uit Roeselare naar jullie winkel gereden maar daar hebben we geen spijt van. Zoveel keuze vind je volgens mij nergens. We zijn erg goed geholpen en voelden geen druk om te kopen. Er zouden meer bedrijven als jullie moeten zijn. We gaan jullie, zoals beloofd, zeker aanprijzen bij vrienden en familie!

 7. Waardering 5 uit 5

  Kurt Saelens

  Beste,

  Ik wil jullie bedanken voor de goeie informatie die ik kreeg in de winkel over de verschillende hometrainers. Ik was onder de indruk van de grote keuze, maar jullie hebben me daar perfect in begeleid. Ik stond op het punt om online een hometrainer te kopen, maar ik heb er absoluut geen spijt van dat ik verschillende hometrainers ben komen testen, aangezien ik vrij groot van gestalte ben en niet alles even comfortabel aanvoelde. Ik heb de Venice hometrainer nog niet vaak gebruik omdat ik hem maar pas heb, maar ik kan wel al zeggen dat ik heel tevreden was over jullie service!

  Vriendelijke groeten,

  Kurt

 8. Waardering 5 uit 5

  Dirk VdV

  Ik ben heel tevreden!

 9. Waardering 5 uit 5

  Veerle Vernimmen

  Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben van de hometrainer. Ik had eerder al een roeitrainer bij jullie gekocht, dus ik heb niet getwijfeld om deze hometrainer opnieuw bij jullie kopen.

 10. Waardering 5 uit 5

  Lorenzo

  Ik kende het merk DC Athletics niet en ben toch altijd voorzichtig met onbekende merken. Maar in de fitnessking winkel werd het me duidelijk dat dit een zeer kwalitatief merk is en dat ze onder andere ook een spinningfiets van Sven Nys in hun gamma hebben en dat zegt al genoeg. Als grote fan van deze atleet zal dit ongetwijfeld mijn volgende aankoop worden!

 11. Waardering 4 uit 5

  Julie Keppens

  Aanvankelijk vond ik deze hometrainer iets te duur, maar de vele mogelijkheden van de monitor hebben me overtuigd om hier toch voor te kiezen. Ik denk dat ik dat nodig heb om gemotiveerd te blijven trainen en voorlopig lukt dat zeker. Met veel plezier zelfs bij dit miezerige weer.

 12. Waardering 5 uit 5

  Annelies

  Een erg stevige hometrainer die stil is. Een verademing tegenover mijn vroegere hometrainer van Kettler.

 13. Waardering 5 uit 5

  L. De Wit

  Over heel de lijn zeer tevreden. Één minpuntje: het ontbreken van een gedetailleerde gebruiksaanwijzing.

 14. Waardering 5 uit 5

  Jos De Mandemaker

  Mijn vorig toestel was een Kettler maar deze trapt en voelt veel beter!

Voeg jouw review toe