Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Crossfit materiaal

Bij Fitnessking vind je een breed aanbod aan crossfit materiaal zoals kettle bells, gewichten, dumbbells en bokszakken. Uiteraard alleen van de beste merken en leveranciers.

Ken je crossfit al?

Wat is crossfit? Het is één van de meest veelzijdige trainingsprogramma’s die er zijn. Je versterkt je lichaam en bouwt je conditie op met een groot aantal verschillende bewegingen. Je verbetert je behendigheid, wordt sterker en sneller, vergroot je coördinatievermogen en traint je cardiovasculair vermogen.

Er is geen programma dat zoveel stijlen samenbrengt. Denk aan gewichtheffen, duurtraining, kettlebell training, boksen en gymnastiek. De ene keer is het klimmen, de andere keer trekken of duwen, en dan weer roeien of rennen.

Train je hele lichaam

De gedachte erachter is dat als je je specialiseert in één type training, je maar een deel van je lichaam optimaal traint. Crossfit is anders. Dit programma traint je hele lichaam. En dat allemaal op een veilige en effectieve manier. Geen wonder dat crossfit in Noord-Amerika de standaard trainingsmethode is van de hulpdiensten.

Populair crossfit materiaal

Een leuke bijkomstigheid is dat crossfit mogelijk is zonder dure fitnesstoestellen die veel plaats innemen. Crossfit kan echt overal: thuis, in een appartement of zelfs op een studentenkamer.

Bij Fitnessking vind je een ruim aanbod crossfit materiaal van diverse kwaliteitsmerken én voor ieders budget. We hebben dumbbells en bokszakken in verschillende gewichten, powerbands, oefenballen met wol en zand, met gewicht verzwaarde zakken, veersluiters en nog zoveel meer.

Kom zeker eens langs in onze showroom en probeer ons crossfit materiaal uit. We staan steeds voor je klaar om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Of je nu veel of weinig aan crossfit doet, samen vinden we de fitnesstoestellen die het best bij je passen.

Twijfel? Kom alles testen in onze showroom!

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? In onze showroom staan ruim 200 toestellen die je kan testen. Bel of mail ons, wij helpen je graag verder!
Adidas
Kettler
Reebok