Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Coronamaatregelen bij levering en herstelling

De nieuwe, verstrengde Corona-maatregelen hebben voornamelijk betrekking op de privésfeer. Met andere woorden, ze hebben weinig tot geen impact op onze huidige manier van werken. Ons Fitnessking serviceteam kan nog steeds veilig bij jou thuis aan de slag gaan, mits het blijvend respecteren van de veiligheidsrichtlijnen.
Dit betekent dat er geen reden tot annulatie is, tenzij jij ziek bent (of een van je gezinsleden ziek is), in quarantaine zit of symptomen vertoont. In dat geval vragen we om je afspraak te annuleren via info@fitnessking.be. Fitnessking mag in dit geval absoluut niet langskomen! Ook wanneer je terugkomt uit een rode of oranje zone mag je ons serviceteam niet ontvangen.
Als ons serviceteam wél langskomt, vragen we je om extra aandacht te hebben voor de volgende richtlijnen:
  • Blijf niet in dezelfde ruimte als ons Fitnessking teamlid tijdens de levering, montage of herstelling. Is het niet mogelijk om je naar een andere ruimte van de woning te begeven, dan dien je de afstand van 1,5 meter te allen tijde te respecterenWe vragen je met aandrang om – net zoals ons teamlid – een mondmasker te dragen.
  • Laat je woning goed verluchten voor de komst van ons Fitnessking teamlid. Uiteraard begrijpen we dat het niet evident is om je woning te verluchten terwijl de verwarming opstaat. We vragen echter om dit toch te doen, aangezien het belangrijk is om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Ook onze Fitnessking teamleden zullen regelmatig een raam openzetten in de ruimte waar ze aan het werk zijn. We hopen in deze uitzonderlijke tijden op je begrip te kunnen rekenen.
Het respecteren van de basisveiligheidsmaatregelen blijft uiteraard nog steeds belangrijk: was en ontsmet je handen regelmatig en houd steeds voldoende afstand.
 
Bedankt voor je begrip!