Resultaat 1–12 van de 154 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 154 resultaten wordt getoond

Cardiotraining thuis? Fitnessking is jouw ideale partner!

Geen tijd om naar de fitness te gaan? Dan doe je heel gemakkelijk aan cardiotraining bij je thuis. Dankzij cardiotraining werk je ten eerste aan een verbeterde hart- en longfunctie. Door op de juiste manier aan cardiotraining te doen, zal je ook heel snel gewicht verliezen.

Hoe doe je aan effectieve cardiotraining thuis?

Bij cardiotraining verhoog je gedurende een langere tijd je hartslag, terwijl je je spieren aan het werk zet. Je lichaam begint vet en koolhydraten te verbranden en zo val je af. Wie op een lage intensiteit traint, zal vooral vet verbranden. Laat je je lichaam intensief bewegen, dan schakelt het over op verbranding van koolhydraten. Beide types verbranding zijn nodig om te kunnen spreken van een effectieve cardiotraining. Wissel de intensiteit dus voldoende af.

Cardiotraining wordt best ook met krachttraining gecombineerd, omdat je dan een hogere stofwisseling bekomt. Je kweekt namelijk meer spieren en die verbruiken zelfs in rust overtollige koolhydraten. Krachttraining kan je zowel met materiaal als met je eigen lichaam perfect thuis doen.

Wat heb je nodig voor cardiotraining thuis?

Wil je echt goede resultaten boeken, dan train je best minimaal twee keer per week. Drie keer is zelfs nog beter. De bedoeling is dat je telkens een langdurige inspanning doet zonder je hartslag onder een bepaald niveau te laten zakken. Dat kan je thuis heel gemakkelijk doen, bijvoorbeeld op een cardio hometrainer, crosstrainer, roeitrainer, spinningfiets of een loopband.

Bij Fitnessking vind je een ruime keuze aan cardio apparaten. Kom gerust onze verschillende modellen vergelijken in functie van jouw cardiotraining thuis. Al deze toestellen zijn uitgerust met een hartslagmeter en ingebouwde trainingsprogramma’s. Dat maakt het supergemakkelijk voor jou om wekelijks aan je conditie te werken op een gevarieerde manier. Bovendien kan je week na week zelf je vooruitgang tracken.

Bij Fitnessking vind je verschillende merken en voor ieder budget. Kom gerust eens langs in onze showroom om enkele toestellen uit te proberen! Wij staan klaar met deskundig advies en helpen je graag de juiste keuze te maken.

Twijfel? Kom alles testen in onze showroom!

Wil je meer weten over de fitnesstoestellen van Fitnessking? In onze showroom staan ruim 200 toestellen die je kan testen. Bel of mail ons, wij helpen je graag verder!
Adidas
Kettler
Reebok