Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Onze 2de hands fitnesstoestellen in de spotlights

1.08.2021
2de hands fitnesstoestellen

Fitnesstoestel 2de hands

2de hands fitnesstoestellen - DC Athletics

Wie voor de aankoop van een fitnesstoestel op zoek is naar voordelige koopjes is bij Fitnessking aan het juiste adres. Wij verkopen regelmatig onze showroommodellen en hebben ook een mooi aanbod 2de hands fitnesstoestellen. Het zijn stuk voor stuk perfect onderhouden toestellen, soms slechts amper gebruikt, maar wel met mooie kortingen.

Onze fitnesstoestellen zijn gebouwd om levenslang mee te gaan. Zie je ertegenop om een nieuw toestel te kopen maar wil je toch jarenlang kunnen genieten van je aankoop, dan is een fitnesstoestel zoals een tweedehands loopband kopen een goede beslissing.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de DC Athletics Start 2 Run loopband met 30% korting? Een meer dan compleet toestel waar zowel de beginnende als de ervaren loper comfortabel op kan trainen. En omdat hij makkelijk op te vouwen is staat hij tussen de trainingen door al zeker niet in de weg.

Technisch volledig in orde

De fitnesstoestellen uit ons 2de hands aanbod kunnen natuurlijk wel lichte gebruikssporen tonen. Maar technisch zijn ze helemaal in orde. De toonzaalmodellen zijn dan ook enkel gebruikt onder het toeziend oog van onze medewerkers. Voor we ze verkopen worden ze helemaal nagekeken door onze gespecialiseerde techniekers.

Fitnessking heeft een eigen hersteldienst waar je ook als eigenaar van een tweedehands toestel uiteraard op kan rekenen. Mocht je toch een probleem aan je toestel opmerken dan komen wij graag bij je langs om het te herstellen. In feite net zo als bij onze nieuwe toestellen.

Ons aanbod aan 2de hands en showroom fitnesstoestellen varieert voortdurend. Weet je nog niet zo goed welk toestel het best bij je past, kom dan zeker eens langs in de Fitnessking toonzaal, de grootste fitness showroom van de Benelux.

Onze medewerkers staan je graag bij met professioneel advies en gaan samen met jou op zoek naar het fitnesstoestel dat het beste aansluit bij jouw wensen en eisen. Wil je meer weten over het tweedehands aanbod van Fitnessking? Kom langs of neem vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw loopband. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.