15 juli 2021

Beste spinningfietsen 2021

Een spinningfiets is een populair toestel om thuis intensieve duurtrainingen te houden. Het is de perfecte compagnon om je weerstand te vergroten zonder dat je jouw spieren en gewrichten al te veel gaat belasten. Ben je op zoek naar een goede spinningfiets? Dit is alvast onze top 5 spinningfietsen 2021.

Beste spinningfietsen voor jou geselecteerd

Net als bij ieder ander fitnesstoestel is het ook bij een spinningfiets belangrijk om te kiezen voor een toestel dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Bij Fitnessking adviseren we je graag over de beste keuze voor jou. Kom langs in onze toonzaal om onze toestellen uitgebreid te testen. We geven je hier meteen ook onze top 5 spinningfietsen 2021.

DC Athletics Cannibal Sven Nys

Beste spinningfietsen: DC Athletics Cannibal Sven NysNatuurlijk hoeven we Sven Nys niet aan je voor te stellen. En als deze topper zijn naam aan een spinningfiets bindt, dan weet je dat je een erg goed toestel in handen hebt. Samen met DC Athletics ontwikkelde hij de DC Athletics Cannibal Sven Nys spinningfiets, een toestel op maat van sporters die houden van intensieve duurtrainingen.

Bekijk alle DC Athletics spinningfietsen.


Keiser M3i

Beste spinningfietsen 2021: Keiser-M3iKeiser is al jaren dé referentie voor spinningfietsen. De Keiser M3i spinningfiets heeft alles in huis om jouw een soepele, kwalitatieve duurtraining te bezorgen. Instelbaar tot in de details voor een optimaal comfort en topmateriaal voor jarenlang trainingsplezier.


DC Athletics Stelvio

Beste spinningfietsen: DC Athletics StelvioHet ideale toestel voor iedere sporter die op zoek is naar een betaalbaar instapmodel, zonder in te boeten aan comfort en kwaliteit. De DC Athletics Stelvio spinningfiets is stevig, makkelijk instelbaar en ook eenvoudig op te bergen dankzij de handige transportwieltjes. Een goede keuze!


Schwinn IC8

Beste spinningfietsen 2021: Schwinn IC8Schwinn is een van de eerste merken dat zich ging specialiseren in spinningfietsen. Hun innovatieve karakter zie je nog steeds in de toestellen die ze vandaag op de markt brengen. De Schwinn IC8 spinningfiets is zo’n fiets die kracht en kwaliteit combineert met een strak en compact design.


Life Fitness IC5 Indoor Bike

Life Fitness IC5 Indoor BikeWe sluiten onze top 5 af met een spinningfiets uit het Life Fitness gamma. De Life Fitness IC5 Indoor Bike spinningfiets moet je echt komen ontdekken in onze toonzaal. Je zal versteld staan van zoveel design en kwaliteit aan een mooie prijs.

Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw spinningfiets. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.