27 juli 2020

Top 5 beste crosstrainers van 2020

Op zoek naar een fitnesstoestel voor thuis waarmee je jouw hele lichaam in beweging zet zonder je spieren teveel te belasten? Dan is een crosstrainer een uitstekende keuze. De vloeiende bewegingen zorgen voor een trainingservaring die op elk niveau het beste in je naar boven haalt. En wij hebben de top 5 beste crosstrainers van 2020 voor jou vergeleken.

-> bekijk ook ons nieuw overzicht van de beste crosstrainers 2021!

Beste crosstrainer voor thuis

Crosstrainers, je ziet ze bij elke professionele fitnessclub. Maar ook kinesisten adviseren hun klanten voor revalidatie graag oefeningen op dit toestel. En dat hoeft helemaal niet te verbazen want door de vloeiende beweging bouw je makkelijk aan kracht en uithouding, zonder dat je spieren en gewrichten grote schokken moeten opvangen.

Voor het beste resultaat heb je natuurlijk een toestel nodig dat stabiel genoeg is om comfortabel te trainen. Bovendien moet die crosstrainer over een vliegwiel beschikken dat zwaar genoeg is en soepel loopt om je doorheen de verschillende weerstandniveaus te begeleiden. En ook de mogelijkheden van de ingebouwde sportcomputer zijn belangrijk om jouw voortgang te volgen.

Gelukkig hebben de belangrijkste producenten van fitnesstoestellen vandaag ook crosstrainers op de markt die de eigenschappen hebben van een professioneel toestel, maar toch betaalbaar zijn voor de thuismarkt. Wij zetten de beste crosstrainers graag voor jou op een rij:

Flow Fitness DCT 2500

Flow Fitness DCT2500 crosstrainerEen instapmodel, maar wel één van super kwaliteit: de Flow Fitness DCT 2500. In deze klasse zijn er niet zoveel toestellen met een vliegwiel achteraan. Maar daarmee haal je wel de beste stabiliteit in huis. De gebruiksvriendelijke sportcomputer maakt deze crosstrainer compleet.


Tunturi Performance C55

Tunturi Performance C55 crosstrainerDit toestel van het Finse merk Tunturi is een meer dan compleet basismodel. De Tunturi Performance C55 is een crosstrainer die op basis van jouw hartslag een volledig gepersonaliseerde trainingservaring biedt. En dankzij de ingebouwde vet- en BMI meter is dit het ideale toestel voor wie gewicht wil verliezen.


DC Athletics EX7 Pro

DC Athletics EX7 Pro crosstrainerOok het Amerikaanse DC Athletics kwam met een heel betaalbaar toestel dat we graag aan je voorstellen. De DC Athletics EX7 Pro is namelijk een toestel dat redelijk compact is maar toch enorm stabiel. Zo lijkt het of je thuis traint in een professioneel trainingscentrum.


Top crosstrainers voor de thuisfitness

Ben je op zoek naar de beste crosstrainers voor een intensieve training of voor veelvuldig gebruik? Toestellen waar je jarenlang plezier aan zal beleven? Dan stellen we je graag volgende straffe performers voor:

DC Athletics EX9 Pro

DC Athletics EX9 Pro crosstrainerDe grote broer van de EX7 is de DC Athletics EX9 pro. Zonder twijfel één van de meest complete crosstrainers voor thuis. Geen enkel ander toestel is zo ergonomisch en loopt zo vlot. Met de EX9 Pro zorgde DC Athletics voor een revelatie in de fitnesswereld.


Technogym Synchro Forma

Technogym Synchro Forma crosstrainerEen crosstrainer uit de topklasse van het merk Technogym: de Technogym Synchro Forma. Met een verzwaard vliegwiel achteraan zijn de bewegingen uitermate soepel en stabiel. Bovendien is het toestel geruisloos waardoor je tijdens je trainingen geen huisgenoten stoort. De zeer uitgebreide sportcomputer en integratie voor smartphone en tablet zorgen ervoor dat je tijdens de work-out vlotjes met de wereld verbonden blijft.


Wil je meer weten of deze of de andere crosstrainers uit het gamma van Fitnessking? Kom de toestellen vrijblijvend testen in de grootste fitness showroom van de Benelux!