Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Tom Boonen Tornado I: Beste smarttrainer van het moment

24.05.2022
Tijdelijk

Ooit al eens willen trainen zoals een echte wielrenner? Het kan met de nieuwe Tom Boonen Tornado I smarttrainer van DC Athletics, ontworpen door de legendarische Tom Boonen himself. Deze wielerlegende heeft al zijn knowhow gebundeld om de ultieme fietstrainer te laten maken in samenwerking met DC Athletics. Het resultaat is de natte droom van elke wielrenner.

Uniek design

Tom Boonen smart trainerDe Tom Boonen Tornado I is zonder twijfel de beste smart trainer op de markt. Met deze fietstrainer kan je binnen je trainingen afwerken, met het gevoel alsof je gewoon buiten in de frisse lucht aan het fietsen bent. Dit kan allemaal dankzij zijn unieke wingdesign, wat voor veel flexibiliteit zorgt en zo een natuurlijk fietsgevoel geeft. Op die manier kan je bijvoorbeeld makkelijk je sprint oefenen zonder hinder te voelen van stug materiaal, zoals bij veel andere toestellen wel het geval is. Ook de look en feel is ontworpen door Tom zelf. Het resultaat is dan ook een strak en sportief uiterlijk, ideaal voor alle wielerliefhebbers.

Smarttrainer van topkwaliteit

Smart trainer Tom BoonenOok de prestaties zijn een klasse apart. Met de Tom Boonen Tornado I kan je een wattage tot maar liefst 1800 Watt trappen. Zo kan je makkelijk je stevigste sprints oefenen met natuurlijk de iconische commentaar van Michel Wuyts in je achterhoofd: “Tommeke Tommeke wat doe je nu?”. Daarnaast kan je je klimmersbenen aanscherpen op hellingen met een stijgingspercentage tot 15%.

De bouwkwaliteit is superieur aan alle andere smart trainers op de markt. Zo heeft de Tornado I een stevig fundament met een gebruikersgewicht van 120 kg, een magnetische afremming en een vliegwiel van maar liefst 6kg. Een stevige basis is namelijk nodig om professionele trainingen zoals legende Tom Boonen af te werken. Ondanks deze sterke basis is de fietstrainer makkelijk op te bergen dankzij een speciaal ontworpen handgreep.

De Tom Boonen smarttrainer zou natuurlijk niet smart zijn zonder mogelijke connectie met sport-apps. Train hyperrealistisch door te connecteren met Zwift en krijg het gevoel alsof je buiten onder een stralende zon aan het fietsen bent. Bovendien kan de smarttrainer de weerstand automatisch verstellen volgens het parcours dat je voor de wielen krijgt.

Wie regelmatig thuis traint weet hoe belangrijk het is om het geluid van het fitnesstoestel onder controle te houden. Daarom is elk onderdeel van de Tom Boonen smarttrainer bedacht om de fiets zo stil mogelijk te maken. Thuis trainen is nog nooit zo aangenaam geweest.

Een klasse apart

Tom Boonen Tornado IStrak, stil en toch heel stabiel. Dat zijn de kernwoorden die de Tom Boonen Tornado I van DC athletics een klasse apart maken. Train thuis zoals echte wielerprofessionals en doe voortaan ook lange comfortabele duurtrainingen vanuit je huiskamer. Dit kan ook door de ingebouwde sportcomputer die je begeleidt met de grootste nauwkeurigheid.

 

Getest en goedgekeurd

Voor wie nu nog twijfelt, de Tornado I smarttrainer is getest en goedgekeurd door wielermagazine Grinta en Cycling Vlaanderen. Zij waren laaiend enthousiast over dit exemplaar en raden het zeker aan voor alle wielerliefhebbers. Kom de Tom Boonen Tornado I smarttrainer zeker zelf bekijken en testen in de grootste showroom van de Benelux. Wij helpen je daar graag verder met al je vragen en bedenkingen. Heb je nu al dringende vragen? Neem dan zeker contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met veel plezier.