Gratis verzending boven €50! Eigen installatiedienst! 4,9/5 uit meer dan 650 reviews!

Opening nieuwe showroom

3.12.2019
Showroom loopbanden

Op zaterdag 30 november is het zover! Om 10u00 stipt openen we onze nieuwe showroom in Dendermonde. Het wordt meteen de grootste toonzaal voor fitnesstoestellen in de BeNeLux en één van de allergrootste in Europa. Tijdens het openingsweekend op 30 november en 1 december, maar ook tijdens het weekend van 7 en 8 december houden we opendeurdagen met grote kortingen en tal van activiteiten voor onze bezoekers.

Ontdek onze nieuwe toonzaal

Met onze nieuwe showroom openen we meteen één van de allergrootste toonzalen voor high-end fitnesstoestellen in Europa. Meer dan 1500 m² aan toptoestellen die stuk voor stuk kunnen worden getest. Zo kan je zelf ervaren welk toestel het best bij je past vooraleer je een aankoop doet.

Want het aanbod fitnesstoestellen dat je online kan vinden is natuurlijk heel groot en dan is persoonlijk en professioneel advies zeer belangrijk om je te helpen bij het maken van de beste keuze. In de nieuwe showroom staan onze medewerkers je graag bij met het beste advies.

Bij ons staan meer dan 300 toestellen opgesteld die je vrijblijvend en uitgebreid kan testen en vergelijken. Zoveel fitnesstoestellen in één ruimte, allemaal ter beschikking van de klant om zeker te zijn over de juiste keuze. Dat is uniek in België en misschien zelfs in Europa.

Onze opendeurdagen

Tussen 21 november en 29 november zijn we even gesloten om te verhuizen. Zo kunnen we je op 30 november vanaf 10u00 in de beste omstandigheden ontvangen in onze vernieuwde showroom net iets verder dan de vertrouwde plaats aan de Zeelsebaan in Dendermonde. Je kan ons vanaf nu vinden op Scheldedijk 52, 9200 Dendermonde.

Kom langs en profiteer van de speciale kortingen op ons gamma, leer alles over de beste toestellen en de nieuwste trends op de fitness markt en nog zoveel meer. Onze medewerkers staan klaar om je met open armen te ontvangen en al je vragen te beantwoorden.

Wil je meer weten over het gamma van Fitnessking? Ben je op zoek naar extra informatie, advies of naar een gepersonaliseerd aanbod op maat? Neem dan zeker contact met ons op via info@fitnessking.be of 052 21 07 94. Je bent ook meer dan welkom tijdens onze opendeurdagen van 7 en 8 december in onze nieuwe, unieke showroom. Alvast tot dan!