Wij zijn gesloten van 1 t.e.m. 7 april, bestellingen worden vanaf 8 april verzonden!

Opening nieuwe showroom

3.12.2019
Showroom loopbanden

Op zaterdag 30 november is het zover! Om 10u00 stipt openen we onze nieuwe showroom in Dendermonde. Het wordt meteen de grootste toonzaal voor fitnesstoestellen in de BeNeLux en één van de allergrootste in Europa. Tijdens het openingsweekend op 30 november en 1 december, maar ook tijdens het weekend van 7 en 8 december houden we opendeurdagen met grote kortingen en tal van activiteiten voor onze bezoekers.

Ontdek onze nieuwe toonzaal

Met onze nieuwe showroom openen we meteen één van de allergrootste toonzalen voor high-end fitnesstoestellen in Europa. Meer dan 1500 m² aan toptoestellen die stuk voor stuk kunnen worden getest. Zo kan je zelf ervaren welk toestel het best bij je past vooraleer je een aankoop doet.

Want het aanbod fitnesstoestellen dat je online kan vinden is natuurlijk heel groot en dan is persoonlijk en professioneel advies zeer belangrijk om je te helpen bij het maken van de beste keuze. In de nieuwe showroom staan onze medewerkers je graag bij met het beste advies.

Bij ons staan meer dan 300 toestellen opgesteld die je vrijblijvend en uitgebreid kan testen en vergelijken. Zoveel fitnesstoestellen in één ruimte, allemaal ter beschikking van de klant om zeker te zijn over de juiste keuze. Dat is uniek in België en misschien zelfs in Europa.