Gratis verzending in Benelux boven €50! Eigen serviceteam, montage mogelijk! Levering op zaterdag mogelijk! 4,9/5 van 650+ Googlereviews

De grootste en mooiste showroom van de BeNeLux

22.10.2020
Showroom Fitnessking

Wie een fitnesstoestel koopt doet er goed aan om het apparaat eerst grondig te testen. Voldoet het aan je verwachtingen? Valt het design in de smaak? Is het makkelijk op te bergen of te verplaatsen? Zulke zaken leid je niet altijd af uit online informatie. Gelukkig heeft Fitnessking de grootste en mooiste showroom van de Benelux waar je onze toestellen vrijblijvend kan komen testen.

Onze fitness showroom

De vernieuwde toonzaal van Fitnessking in Dendermonde is maar liefst 1500 m² groot en is daarmee de grootste showroom voor fitnesstoestellen in de hele BeNeLux. Dat maakt onze zaak zo uniek want nergens anders vind je zo’n uitgebreid online aanbod fitnesstoestellen dat je ook in het echt kan gaan testen.

Wij hebben meer dan 200 toestellen opgesteld. Meer dan keuze genoeg dus. Het zijn stuk voor stuk fitness apparaten die we zorgvuldig hebben uitgekozen. Bij Fitnessking willen we namelijk enkel loopbanden, hometrainers en roeitrainers of crosstrainers aanbieden waarvan we zeker zijn dan ze de capaciteiten van professionele fitnesstoestellen uit de sportclub hebben, maar dan aan een schappelijke prijs.

Want zo’n toestel koop je graag voor het leven, dus is het belangrijk dat het je goed bevalt. En dan biedt onze unieke toonzaal voor jou de oplossing. Alle toestellen kunnen uitgebreid worden getest, uiteraard met professioneel advies van onze medewerkers.

Het ideale fitnesstoestel voor jou

Welk toestel het best bij je past hangt natuurlijk af van jouw trainingsbehoefte. Wil je louter je conditie onderhouden of ben je aan het werken aan een sportief doel? Ga je na een kwetsuur of operatie revalideren of wil je voornamelijk gewicht verliezen? Iedereen heeft een eigen motivatie om meer te gaan sporten en die is bepalend voor de keuze van je fitnesstoestel.

Wij laten je graag kennis maken met alle mogelijkheden en adviseren je over gebruik en onderhoud. Heb je nadien vragen of een probleem met een toestel, onze eigen hersteldienst staat steeds voor je klaar. Ook dat is een van de voordelen van Fitnessking: van advies over aankoop tot herstelling, wij zijn jouw partner in thuisfitness.

Ben je op zoek naar een geschikt kwalitatief en betaalbaar fitnesstoestel? Laat je je graag adviseren door professionals en wil je een toestel testen vooraleer je het koopt? Je bent van harte welkom in de mooiste en grootste showroom voor fitnesstoestellen van de BeNeLux!