26 juli 2021

Beste home gyms 2021

Thuis sporten zit echt in de lift. Maar voor een volledige work-out voor de spieren was je tot nu toe meestal op een fitnessclub aangewezen. Met een home gym of krachtstation voor thuis haal je alle voordelen van een professionele krachttraining in huis. Om je alvast te helpen bij je keuze zetten we onze top 5 beste home gyms 2021 voor jou op een rij.

Beste home gyms voor jou geselecteerd

De juiste home gym kiezen is geen makkelijke opgave. De meeste krachtstations bieden een basismodule die dan later kan worden uitgebreid met extra stations voor specifieke spiertraining. Alles hangt dus af van wat jij precies wil gaan trainen. Dit zijn onze favorieten voor 2021:

Finnlo Autark 600

Beste home gyms: Finnlo Autark 600De Finnlo Autark 600 home gym is een degelijk en volwaardig krachtstation waarmee je alle spieren traint met eenvoudige basisoefeningen. Dit toestel blinkt uit in een compact design, zonder aan de degelijkheid en de kwaliteit te raken. De ideale home gym voor de startende thuissporter.


Life Fitness G4

Beste home gyms 2021: Life Fitness G4Dit mid-range krachtstation van Life Fitness is een perfect toestel voor de veeleisende krachttrainer. De G4 home gym is flexibel en daardoor inzetbaar voor een hele brede variatie in trainingen.


Finnlo Autark 6000

Beste home gyms: Finnlo Autark 6000Nog een toestel uit het Finnlo gamma in onze top 5. De Autark 6000 home gym is meer dan de grote broer van de eerder genoemde 600. Met dit krachtoestel heb je alles voor een professionele krachttraining, gewoon bij je thuis.


Finnlo Autark 6800

Finnlo Autark 6800De laatste Finnlo uit onze top 5 is de Autark 6800 home gym. Dit toestel is echt wel onze favoriet uit de reeks. De 6800 is een uitbreiding van de 6000 met een legpress module met aanpasbare gewichtsweerstand.


Inspire FT2 Functional Trainer

Inspire FT2 Functional TrainerWe sluiten onze top 5 af met de Inspire FT2 Functional Trainer. Een krachtstation dat compact genoeg is voor de thuisfitness, maar ook in een professionele omgeving perfect zijn mannetje staat. Dit toestel is de beste home gym vandaag op de markt.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw home gym. Bekijk ons online aanbod kracht fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.