Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Compacte fitnesstoestellen voor thuis

23.09.2021
Keiser M5i crosstrainer

Veel mensen ontdekken de voordelen van thuis sporten: je sport wanneer jij het wil, zonder je te verplaatsen, in je eigen vertrouwde omgeving. En het geeft een boost aan je immuunsysteem. Maar niet iedereen heeft de ruimte om zomaar een thuisfitness in te richten. Gelukkig bestaan er ook veel fitnesstoestellen die gemaakt zijn voor een beperkte ruimte. Dit zijn onze meest compacte fitnesstoestellen voor thuis. Wist je dat voor veel mensen thuis sporten helpt als wapen tegen corona?

Compacte fitnesstoestellen

Er zijn veel factoren die de kwaliteit van een fitnesstoestel bepalen. Denk maar aan de gebruikte materialen, de demping of de stabiliteit. Die hebben niets met de grootte van het toestel te maken. Een compacte loopband is dus niet per definitie minder goed dan een grote.

 


DC Athletics Start 2 Run nummer 1Kijk bijvoorbeeld eens naar de DC Athletics Start to Run loopband met een sterke motor en een zachte demping. Ideaal voor de startende en meer gevorderde loper. En als je niet veel plaats hebt kan je deze compacte loopband makkelijk in een hoekje plaatsen dankzij het unieke opvouwmechanisme.


DC Athletics GOLF A.C.C. nummer 5

 

Nog zo’n toestel van DC Athletics is de GOLF A.C.C. Een compacte hometrainer die ergonomisch en gebruiksvriendelijk is. De eenvoudige weerstandsregeling is verbluffend bij een toestel uit deze categorie. En met de ingebouwde transportwieltjes zet je deze hometrainer makkelijk weg.

 


Compacte fitnesstoestellen voor thuis - DC Athletics Potomac Regatta

 

Een roeitrainer staat omwille van de vorm niet gekend als een compact toestel. Maar de DC Athletics Potomac Regatta is wel een fitnesstoestel met professionele kwaliteiten én met een uniek inklapsysteem om het eenvoudig op te bergen. En dat voor een watergeremde roeitrainer!

 


Compacte crosstrainer

Compacte fitnesstoestellen voor thuis - Keiser M5i crosstrainerTot slot nog twee compacte crosstrainers die we graag in the picture willen zetten. De Keiser M5i crosstrainer is een echt toptoestel voor wie op zoek is naar een complete work-out voor het lichaam, zonder veel ruimte op te moeten geven. En met transportwieltjes om makkelijk te verplaatsen.

 


Toorx ERX-300 crosstrainer

 

En tenslotte stellen we graag de Toorx ERX-300 aan je voor. Een heel betaalbare compacte crosstrainer die je via Bluetooth makkelijk kan koppelen aan jouw tablet of smartphone om je vorderingen goed op te volgen. Met de IConsole importeer jouw kaarten en routes van over heel de wereld, voor een interactieve trainingservaring.

 


Maar ook een krachtstation of home gym is een goede keuze voor wie thuis wil sporten en niet al te veel plaats heeft. De meeste van deze toestellen vertrekken vanaf een compacte basis en zijn dan verder uit te breiden met sets voor specifieke spiergroepen. Dit zijn alvast onze must-have fitnesstoestellen voor jouw thuisfitness.

Kom zelf testen in onze showroom

Weinig plaats is dus niet langer een probleem voor de thuissporter. De fitnesstoestellen uit deze lijst zijn stuk voor stuk toptoestellen, maar wel gebouwd om weinig ruimte in te nemen. Kom ze vrijblijvend testen in onze showroom en laat je adviseren door één van onze medewerkers.