Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Blijven sporten als wapen tegen corona

15.06.2021
blijven sporten tegen corona
Sporten tegen corona
Sporten tegen corona

Het is natuurlijk al langer geweten dat sporten een boost geeft aan ons immuunsysteem. Dat is in COVID-tijden niet anders. Vooral voor wie tot op vandaag (nog) geen vaccin kreeg, of voor wie zich liever niet laat vaccineren, is sport het beste wapen tegen corona.


COVID-19 en sport

Minstens een half uur per dag sporten aan een matige intensiteit verbetert het immuunsysteem. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de spijsvertering, het hart en het brein. Dat geldt zeker voor cardiotraining en krachttraining. Maar tijdens de corona-pandemie zijn veel mensen gestopt met sporten, bijvoorbeeld omdat de fitnessclub moest sluiten of omdat sportcompetities werden stilgelegd.

Nochtans is blijven sporten, in combinatie met een gezond eetpatroon, een uitstekend middel om ons te beschermen tegen corona, zeker voor wie alsnog geen vaccin kreeg. De beste manier om een half uur per dag te bewegen, zonder daarvoor rekening te moeten houden met de trainingsuren in de sportclub of de openingsuren van de fitness, is een fitnesstoestel kopen voor thuis.

Gelukkig bestaan er, naast de professionele toestellen uit het fitnesscenter, ook toestellen voor thuis, die een hoge kwaliteitsgarantie bieden aan een betaalbare prijs.

Thuis sporten als wapen tegen corona

Je kan vandaag dus makkelijk zelf je weerstand tegen corona verhogen door dagelijks te trainen op een fitnesstoestel thuis. Toch is iedereen anders en is misschien niet ieder toestel voor jou geschikt. Ben je niet gewoon om te sporten, maar wil je op een ontspannende manier toch dagelijks in beweging zijn dan is een hometrainer waarschijnlijk wel iets voor jou.

Zoek je een toestel waarmee je niet alleen aan je conditie bouwt, maar waarmee je ook nog eens makkelijk naar een sportief doel toe kan werken, dan moet je zeker eens kijken wat je allemaal uit een loopband haalt. Wil je bewegen combineren met spieropbouw, dan kan een roeitrainer je daar absoluut bij helpen.

Het aanbod aan toestellen voor de thuisfitness is groot en om zoveel mogelijk uit je work-out te halen is het belangrijk dat je een toestel kiest dat best aan jouw verwachtingen voldoet. Bij Fitnessking hebben we de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux. Je kan onze toestellen er vrijblijvend komen testen en onze medewerkers staan je bij in het maken van de beste keuze voor jou.

Met een fitnesstoestel in huis maak je bewegen makkelijk. Je voelt jezelf er opvallend sterker door en blijft beter beschermd tegen het coronavirus. Kom zeker eens langs bij Fitnessking of bekijk ons aanbod online fitnesstoestellen.