Betaal je fitness toestel met ecocheques

15.07.2022

Betalen met ecocheques voor een fitnesstoestel

Behoor jij tot de bijna 2 miljoen gelukkigen die jaarlijks ecocheques ontvangen? Juni is de ecocheque maand. Telkens weer vragen velen zich af: waarom krijg ik niet gewoon geld, waar kan ik betalen met ecocheques en wat kan ik ermee kopen?

Ecocheques zijn een extralegaal voordeel, zowel interessant voor jou als voor je werkgever, omdat er geen belasting of sociale zekerheid moet op betaald worden.

ecocheques

Ze zijn bedoeld om mensen een ecologische reflex bij te brengen in hun aankoopgedrag. Daarom kan je er niet alles mee kopen. Er bestaat een lijst van. Daarnaast zijn handelaars zijn niet verplicht ecocheques te aanvaarden. Klassieke producten die je er mee kan betalen, zijn bijvoorbeeld fietsen (duurzame mobiliteit) en tweedehandsmateriaal (hergebruik & recyclage).

Gelukkig kan je bij Fitnessking tweedehands fitnessmateriaal betalen met ecocheques: of het nu gaat om bijvoorbeeld spinningfietsen, loopbanden of krachttraining.

Fitnessking aanvaardt de ecocheques van Edenred, Sodexo en Monizze. Je kan er zowel in de winkel als online mee betalen.

Wil je meer weten over de praktische afhandeling van betalen met ecocheques? Bij Fitnessking beantwoorden we elke vraag met de glimlach (én met een goed advies).

Bij Fitnessking, de nr. 1 in fitnesstoestellen, vind je alle bekende merken onder één dak. Je kan er meer dan 200 toestellen uittesten. Contacteer ons voor meer info over ons aanbod.