Beste spinningfietsen 2022

15.07.2021
Beste spinningfietsen 2022

Een spinningfiets is ideaal om thuis intensieve duurtrainingen af te werken. Het is de perfecte compagnon om je weerstand te vergroten zonder dat je jouw spieren en gewrichten al te veel gaat belasten. Ben je op zoek naar een goede spinningfiets? Dit is alvast onze top 5 spinningfietsen 2022.

Beste spinningfietsen voor jou geselecteerd

Het is belangrijk dat je een spinningfiets kiest die bij jou past. Daarom geven wij je graag onze top 5 spinningfietsen mee om je op weg te helpen. Heb je na deze top 5 nog vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Wij bij Fitnessking helpen je graag verder met onze expertise.

Zycle ZBike

Beste spinningfietsen 2022: Zycle ZBike spinningfietsDe Zycle ZBike is de meest innovatieve spinningfiets van dit moment. Dit fitnesstoestel heeft een verstelbare weerstand aan het stuur waardoor je midden in een straffe inspanning makkelijk kan schakelen. Het multi-position stuur laat je toe om te sporten vanuit meerdere posities. Zo kan je zowel je sprint als je tijdrit oefenen. Je kan ook perfect je eigen trainingsschema opstellen dankzij de precieze metingen van je wattages en cadans. Daarnaast kan je ook altijd connecteren met je favoriete trainingsplatform zoals Zwift of Bkool.


Schwinn 800 IC

Beste spinningfietsen 2022: Schwinn 800 IC spinningfietsSchwinn staat bekend als één van de grondleggers van spinning dus je kan er vanop aan dat de Schwinn 800 IC een zeer betrouwbaar toestel is. Op de duidelijke display kan je alle data makkelijk aflezen. De weerstand van dit toestel kan bij 100 rotaties zelfs tot 1000 Watt gaan. Zet je dus maar schrap. De spinningfiets kan je ook koppelen aan apps zoals Zwift en Ride Social voor maximaal plezier tijdens je training.


BH Fitness Tokyo

BH Fitness Tokyo spinningfietsVerder gaan we met de BH Tokyo. Deze spinningfiets heeft niet enkel uitstekend design, maar rijd ook zeer soepel. Je kan er ook zeer makkelijk lange en zware trainingen mee afwerken. Daarnaast is de Tokyo zeer gebruiksvriendelijk dankzij zijn verstelbaar zadel en triatlonstuur. Hiermee kan je verschillende posities aannemen tijdens je training. Ook zijn gebruiksvriendelijke display biedt alle nodige informatie.


Schwinn 700 IC

Schwinn 700 IC spinningfietsDe Schwinn 700 IC is op vlak van prijs/kwaliteit niet te evenaren. De grondlegger van de spinningfiets biedt een compact toestel aan, ideaal voor thuisgebruik. De 700 IC is ook zeer gebruiksvriendelijk met een verstelbaar zadel en stuur en handige drankbekerhouders. Als je op zoek bent naar een degelijke spinningfiets onder de 900 euro is dit jouw toestel.


Keiser M3i

Keiser M3i spinningfietsTot slot raden wij de Keiser M3i aan. Keiser staat bekend als de Rolls Royce van de spinningfietsen. Dat is dan ook helemaal terecht. Geen enkel merk staat zo garant voor kwaliteit. Naast de grootste atleten van België vertrouwt De Container Cup ook op Keiser. Het schakelen van de weerstand gaat enorm soepel en is heel precies af te stellen. Bovendien heeft de M3i een ergonomisch stuur zodat je in de beste positie kan trainen. Uiteraard kan met deze fiets ook op ja favoriete trainingsplatform.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw spinningfiets. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.