26 juli 2021

Beste roeitrainers 2021

Roeitrainers zijn populaire toestellen voor de thuisfitness. Het zijn dan ook de ideale trainingspartners voor een volledige work-out, waarbij je niet alleen je conditie verbetert, maar ook snel kracht kan opbouwen. Dit is alvast onze top 5 beste roeitrainers.

Beste roeitrainers voor jou geselecteerd

De keuze voor de juiste roeitrainer is niet eenvoudig. Er is een ruim aanbod en er zit veel verschil in type weerstand, grootte en budget. Om je goed op weg te helpen zetten we voor jou onze top 5 beste roeitrainers op een rij. Heb je vragen over deze toestellen of wil je ook de rest van ons gamma ontdekken, kom dan zeker langs in onze grote showroom in Dendermonde.

DC Athletics Club Rower 3.0

Beste roeitrainers: DC Athletics Club Rower 3.0We zijn bij Fitnessking al langer fan van het Amerikaanse DC Athletics. Deze DC Athletics Club Rower 3.0 roeitrainer mocht dan ook niet ontbreken in onze top 5. Een bijzonder stil en stabiel toestel met waterremsysteem waar zowel de beginnende als ervaren sporter jarenlang plezier aan zal beleven.


Life Fitness HX rower

Beste roeitrainers 2021: Life Fitness HX rowerNog een watergeremd toestel in onze lijst: de Life Fitness HX rower. Dankzij zijn afwerking in essenhout is deze roeitrainer niet alleen oerdegelijk, hij is ook bijzonder mooi om naar te kijken. Voor de veeleisende thuissporter!


DC Athletics Potomac Regatta

DC Athletics Potomac RegattaDeze  Potomac Regatta van DC Athletics is een professionele roeitrainer in hout die toch betaalbaar is voor de thuisfitness. Dit toestel is oersterk, stabiel en dankzij de zorgvuldige overbrenging van de weerstand blijft overbelasting uit. Bovendien is de Potomac Regatta eenvoudig op te bergen, een groot voordeel voor een toestel in deze klasse.


Octane RO Max

Octane RO MaxDe Octane RO Max roeitrainer is de populairste roeitrainer van het moment. Met een dubbel weerstandsysteem (zowel lucht als magnetisch) is dit een toestel waar veeleisende topsporters lovend over zijn. Kom het toestel vrijblijvend testen en je zal meteen merken waarom de RO Max zo goed in de markt ligt.


DC Athletics Club Rower 1.0

DC Athletics Club Rower 1.0De Club Rower 1.0 van DC Athletics tenslotte is een schitterend instapmodel voor al wie begint met roeitrainingen thuis. Comfortabel en degelijk, aan een heel interessante prijs, zoals we het bij DC Athletics gewend zijn.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw loopband. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.