Gratis verzending boven €50! Eigen installatiedienst! 4,9/5 uit meer dan 650 reviews!

Beste loopbanden 2023

15.01.2023
beste loopband 2023

Een loopband is nog steeds één van de populairste toestellen voor de thuisfitness. Beginners, gevorderden en topsporters kunnen gemakkelijk work-outs op maat afwerken op dit veelzijdig toestel. In deze blog geven wij graag onze top 10 beste loopbanden 2023 mee. Zoek je de ideale loopband op jouw maat? Neem dan zeker contact op met onze experts voor alle informatie en advies.

Beste loopbanden 2023 voor jou

Een loopband kiezen voor thuis is zeker uitdagend, want het aanbod is groot. Er zijn wel enkele zaken die je vooraf kan bepalen om het juiste toestel te kiezen. Informeer je zeker grondig voor je een toestel kiest. Dit is alvast onze top 10 loopbanden van topkwaliteit, maar toch betaalbaar voor jouw homegym.

Kettler Alpha Run 800

Deze Kettler Alpha Run 800 is een echte aanrader. Hij is misschien wel de meest complete loopband van dit moment. Fraai, fors, stil en voorzien van een dikke orthopedische loopmat die de impact op spieren en gewrichten met 30% vermindert. Dit maakt dat deze loopband zeer geschikt is voor lange duurtrainingen en intensief gebruik. Daarnaast kan je trainen op Zwift of andere leuke trainingsapps. Zeker eens bekijken!

Bekijk ook zeker alle andere Ketller loopbanden


 

BH Fitness F8 Dual

Beste loopbanden 2022: BH Fitness F8-Dual-MainBen je een fervente loper? Dan is deze loopband zeker iets voor jou. De BH Fitness F8 Dual is ontworpen in samenwerking met de BH triatlonteam en is geschikt voor frequent gebruik en intensieve trainingen. Hij heeft een krachtige motor met een topsnelheid van 22 km/u. Dankzij het mede-ontwerp van BH is deze topper ook uitgerust met triatlonspecifieke software en interactieve work-outs van i.Concept-connectiviteitssysteem.


DC Athletics Start 2 Run

Beste loopbanden 2022: DC Athletics Start 2 Run loopbandDe naam zegt het zelf: Deze DC Athletics Start 2 Run is zeer geschikt voor beginnende lopers. Maar ook gevorderde lopers komen zeker aan hun trekken met deze makkelijk op te bergen loopband. Je kan de loopband koppelen aan de populaire Start 2 run app waarmee je op je eigen tempo kan opbouwen.


Gymstick GT4.0

De Gymstick GT4.0 is een zeer gebruiksvriendelijk toestel speciaal voor hardlopers. Hij heeft een solide vering waardoor spieren, pezen en gewrichten een pak minder belast worden. De gebruikersinterface is persoonlijk en kan aangepast worden aan jouw individuele wensen. Hierdoor wordt enkel de informatie getoond die voor jou relevant is. Verder kan je andere technologie zoals sporthorloges, smartphones of tablets makkelijk koppelen.

Bekijk ook zeker alle andere Gymstick loopbanden


 

Gymstick GT7.0

Bent u op zoek naar een premium fitnesstoestel van topkwaliteit? Zoek dan niet verder. De Gymstick 7.0 is de loopband die u zoekt. Het is een stabiel en duurzaam toestel dat zeer lang meegaat. Ideaal voor semiprofessionele hardlopers. Deze loopband heeft maar liefst 36 programma’s die u kan gebruiken. Voor ieder wat wils dus. Ook hier zijn er mogelijkheden om verschillende apparaten te koppelen.


DC Athletics Performance 3.0

De Performance-loopbanden van DC Athletics hebben een uitstekende reputatie. Recent is de 3.0 gelanceerd en het is een absoluut topmodel. Beginnende en gevorderde lopers die houden van intensieve trainingen hebben zeker hun loopband gevonden. De DC ATHLETICS PERFORMANCE 3.0 combineert een ongekende luxe op vlak van loopvlak en demping. Daarnaast beschikt hij over een duidelijke display en verschillende programma’s.


Tunturi T60

Tunturi T60 loopbandDe T60 van Tunturi is de meest succesvolle loopband van de voorbije jaren. Tunturi is het oudste fitnessmerk ter wereld en heeft vooral zijn sporen verdiend in de kine-wereld. Met deze T60 loopband krijg je een compacte loopband met een sterke motor voorgeschoteld. Daarenboven zijn deze Tunturi loopbanden ook zeer competitief geprijsd.


BH i.Magna RC

BH Fitness i.Magna RC loopbandHou je van zeer intense trainingen? Dan is de BH i.Magna RC zeker iets voor jou. De wisselstroommotor laat je toe om de meest intense trainingen te combineren. De orthopedische band zorgt voor een verhoogt comfort aan de voeten door de impact op de voetzool te verminderen. Alle belangrijke traingingsinformatie is beschikbaar, net als 14 vooraf ingestelde programma’s voor wat variatie.


Gymstick PRO 10.0

Voor als het wat meer mag zijn, is er deze Gymstick PRO 10.0. Een echte parel op vlak van performance, innovatie en demping. Met deze loopband heb je gegarandeerd lang plezier. Niet alleen qua levensduur, maar ook als het gaat om trainingen waarbij je eindeloos veel opties hebt. De Gymstick PRO 10.0 heeft een van de grootste loopvlakken op de markt. De 156 x 58 cm oppervlakte biedt veiligheid en comfort tijdens het hardlopen.


DC Athletics Canyon 2.0

Als laatste hebben we nog een DC Athletics toestel voor beginnende lopers en wandelaars. Dit DC Athletics Canyon 2.0 model is compact, degelijk, heeft een performante motor en toch degelijk geprijsd! Het overzichtelijke scherm geeft alle informatie weer van tijd, afstand, snelheid, calorieverbranding, hellingsgraad…  Kortom: de ideale loopband voor beginnende lopers.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw loopband. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.