Wij leveren in België en Nederland! Gratis verzending vanaf €50!       4,9/5 uit meer dan 550 Google reviews!

Beste hometrainers 2023

15.07.2021
Beste hometrainer 2023

Hometrainers zijn de dag van vandaag zeer populaire toestellen voor een thuisfitness. Revalideren, conditie opbouwen en dagelijks in beweging zijn. Zij behoren allemaal tot de waaier van mogelijkheden van een hometrainer. Wij bij Fitnessking staan altijd paraat om jou te helpen bij jouw keuze. Daarom geven wij jou onze top 5 beste hometrainers 2023.

Wat is een goede hometrainer voor thuis?

Er zijn enkele belangrijke zaken die bepalen welk toestel juist bij jou past. Een hometrainer kiezen voor thuis kan dus soms uitdagend zijn. Daarom zetten we die belangrijkste zaken even op een rijtje:

  • Wat is je doel? Kies je voor intensievere en langere trainingen, neem dan een toestel dat stabiel is. Zo fiets je met meer comfort.
  • Hoeveel ruimte heb je? Heb je een plekje in huis waar de hometrainer permanent kan staan of moet je hem eenvoudig kunnen verzetten? Kijk dan zeker naar de transportmogelijkheden in het tweede geval.
  • Train je alleen of met meerdere gezinsleden? In dit laatste geval is het instelgemak een belangrijk gegeven.
  • Wat is je budget? Er zijn uiteraard verschillende prijsklassen onder de hometrainers. Wij geven jou graag alle info en advies over welke hometrainer het best bij jou past.

Beste hometrainers voor jou geselecteerd

Dit advies begint met onze top 5 beste hometrainers 2022. Het zijn allemaal toestellen van uitstekende kwaliteit en ook zeer haalbaar qua prijs voor een thuisfitness. Heb je nog verdere vragen of opmerkingen bij deze toestellen? Neem dan zeker contact met ons op!

DC Athletics ATX 3.0

Beste hometrainers 2022: DC ATHLETICS ATX 3.0 hometrainerDe DC Athletics ATX 3.0 is een semi professionele hometrainer voor intensief gebruik. Dankzij het uiterst nauwkeurige magnetisch afremsysteem heb je een uitstekende hometrainer. Het frame biedt een ruime en lage instap, ziet er strak uit en is erg stabiel. Het ergonomische stuur zorgt voor heel veel comfort. Voeg hier nog een gelzadel aan toe en dan weet je dat je aan de ATX een formidabele hometrainer hebt.

Bekijk zeker alle andere DC Athletics hometrainers.


Gymstick GB6.0

Gymstick GB6.0De Gymstick GB6.0 is een heel eenvoudige en stille hometrainer. Het is dan ook dé ideale hometrainer voor een beginnende sporter. De hometrainer is ook zeer toegankelijk om thuis te gebruiken door de lage instap en makkelijk bedienbare weerstand. Die weerstand kan u via de overzichtelijke display veranderen. Zo behoud je de volledige controle over je trainingsprogramma.


D.C. Athletics Ergo Pro 12

De D.C.Athletics Ergo Pro 12 is een echte aanrader voor het hele gezin. Je kan er zowel heel ontspannen als heel intensief mee trainen dankzij het vernieuwde ergonomische stuur. Bovendien heeft deze hometrainer eindeloze technologische mogelijkheden. Je kan er de IConsole+ app op downloaden met oneindig veel routes via Google Maps. Je kan zelfs de Tour de France fietsen vanuit je huiskamer dankzij de app van Kinomap.


Toorx BRX-3000

Toorx BRX-3000 hometrainerBen je op zoek naar een hometrainer om fatsoenlijk te revalideren? Zoek dan niet verder, want de Toorx BRX-3000 is jouw ideale match. Dit komt vooral door de lage instap en de ergometer functie. Ook een grote en makkelijk afleesbare display met tablethouder maakt van de BRX een ideale hometrainer om te revalideren.


DC Athletics Golf A.C.C

DC Athletics GOLF A.C.C. hometrainerTot slot raden wij ook nog de D.C. Athletics Golf A.C.C aan. Dit toestel is het boegbeeld van een eenvoudige en voordelige hometrainer, zonder comfort en ergonomie te verliezen. Het succesmodel van DC Athletics.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw hometrainer. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.