Beste home gyms 2022

26.07.2021
Top 5 beste home gyms 2022

Sinds de pandemie is thuis sporten heel populair geworden. Toch bleef het moeilijk om je volledige lichaam van een work-out te voorzien en dus ging men nog naar de fitnessclub. Een home gym of krachtstation voor thuis is de ideale oplossing aan om professionele krachttraining te doen. Wij zetten alvast onze top 5 home gyms 2022 op een rijtje om jou op weg te helpen.

Beste home gyms voor jou geselecteerd

Een home gym kiezen die perfect bij jou past is zeker een uitdaging. De meeste krachtstations bieden een basismodule die dan later kan worden uitgebreid met extra stations voor specifieke spiertraining. Eerst moet je voor jezelf dan gaan uitmaken wat je precies wil gaan trainen. Dit is alvast onze top 5 beste home gyms voor 2022:

DC Athletics M600

Beste home gyms 2022: DC Athletics M600 krachtstationDe D.C.Athletics M600 is al geruime tijd onze best verkochte home gym, en met een reden. Hij is heel compact, heeft zware gewichtsblokken, is gelagerd en heeft een mooie afwerking. De basisoefeningen kan je zeer makkelijk uitvoeren met het basisframe, dat uit 3 laklagen bestaat. Bovendien kan je dit krachtstation eenvoudig afstellen naargelang alle lengtes, lichaamsbouwen of gewenste oefeningen.


D.C.Athletics M800

Beste home gyms 2022: DC Athletics M800 krachtstationDeze D.C.Athletics M800 beschikt over alles wat de M600 al had. Compact, gelagerd en zware gewichtsblokken. Wat de M800 uniek maakt is de toevoeging van een powertower. Ideaal om de buikspieren te trainen! Uiteraard kan je met dit krachtstation ook alle andere spiergroepen uitstekend trainen.

Ontdek nog meer DC Athletics fitnesstoestellen.


BH Fitness TT4

BH Fitness TT4 krachtstationDe BH TT4 Homegym is de droom van elke fitnessfamilie. Met dit krachtstation kan je met maar liefst 4 personen tegelijk je krachttraining afwerken. Daarnaast heeft het een versterkte structuur met zeer sterke componenten en kan je meer dan 15 verschillende oefeningen uitproberen. Nog een extraatje voor de liefhebbers van de triceps is de gewichtsbank. Die is speciaal ontworpen voor het beoefenen van dips. Kortom, een echte aanrader.


Finnlo Autark 600

Finnlo Autark 600 krachtstationDe volgende in het rijtje is de Finnlo Autark 6000. Met dit oerdegelijk model kan je alle basisoefeningen makkelijk afwerken. Dankzij zijn slim ontwerp is dit toestel plaats besparend zonder in te boeten aan comfort. Verder is het frame gemaakt uit duurzaam staal en zijn de gewichtsstapel en de daarbij horende kabels mooi weggewerkt aan de hand van 2 fraaie kappen.


Tunturi SM80

Tunturi SM80 krachtstationLast but not least is er de Tunturi SM80. Dit krachtstation heeft een stevige constructie met stalen frame en poedercoating. Daarnaast beschikt dit toestel ook over een handig opbergsysteem voor halterschijven. Zo laat je ze niet makkelijk rondslingeren in huis. Verder is deze home gym ideaal om alle basisoefeningen mee te doen.

Ontdek nog meer Tunturi fitnesstoestellen.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw home gym. Bekijk ons online aanbod kracht fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.