Gratis verzending boven €50! Eigen installatiedienst! 4,9/5 uit meer dan 650 reviews!

Beste crosstrainers 2023

15.07.2021
Beste crosstrainers 2023

Zoek je een fitnesstoestel dat je lichaam een volledige work-out geeft? Dan is je zoektocht nu beëindigd. Een crosstrainer is de ideale manier om je hele lichaam te trainen en te sporten met een minimum aan overbelasting en blessures. Haal dus het beste uit je work-out met een crosstrainer voor thuis. Wij hebben alvast onze top 5 crosstrainers in 2023 samengesteld om je op weg te helpen.

Waarop letten bij het kiezen van een crosstrainer?

Naast de ideale manier om je hele lichaam te trainen is een crosstrainer ook een uitstekend toestel om te revalideren of om je conditie op te bouwen. Dit komt grotendeels door de vloeiende beweging en de minimale belasting. Maar waarop moet je nu letten als je een crosstrainer voor thuis koopt?

Een crosstrainer moet zeker en vast stabiel zijn. Zo kan je er zeker comfortabel op trainen. Je moet daarbij zeker navragen of het toestel over een vliegwiel beschikt dat zwaar en soepel genoeg is om van het ene weerstandsniveau naar het andere te gaan.

Verder is het ook altijd handig om je progressie te zien aan de hand van een ingebouwde sportcomputer. Indien die gekoppeld is aan je hartslag past de crosstrainer automatisch de weerstand aan.

Beste crosstrainers voor jou geselecteerd

Met deze informatie in je achterhoofd stellen wij graag onze top 5 crosstrainers 2023 voor. Als je meer informatie nodig hebt of het toestel dat jij wil staat niet in deze lijst, neem zeker contact op met ons.

BH Easy Flex

Beste crosstrainers 2022: BH Fitness Easy Flex crosstrainerDe BH Easy Flex is een zeer handige crosstrainer. Hij is opvouwbaar waardoor je veel ruimte kan besparen thuis. Het toestel heeft ook een sportcomputer met een heel aantal voorgeprogrammeerde profielen en intensiteitsniveaus. Daarnaast heeft de crosstrainer een soepele en geruisloze trapbeweging en is onderhoudsvrij.


DC Athletics L.A. Sprint 3.0

Beste crosstrainers 2022: DC ATHLETICS L.A. SPRINT 3.0 crosstrainerDe L.A. Sprint 3.0 is de nieuwste toevoeging in het gamma van DC Athletics 2022. Deze muisstille crosstrainer is zeer geschikt voor intensief gebruik dankzij zijn lange elliptische beweging. Je krijgt alle relevante info mee via de grote en overzichtelijk display. Daarnaast kan je via bluetooth de display koppelen aan i Console+. Zo kan je virtueel over de hele wereld je trainingen afwerken.

Ontdek nog meer DC Athletics crosstrainers


 

Gymstick GX8

GX 8.0 CrosstrainerDe Gymstick GX8 is een fitnesstoestel van topkwaliteit. Alle componenten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en is daarom ook geschikt voor zeer intensief gebruik. Daarnaast beschikt de crosstrainer ook nog eens over 17 programma’s en over 16 verschillende trainingsniveaus, afhankelijk van jouw trainingsdoel kan je makkelijk je keuze aanpassen.  Dankzij de bluetooth ontvanger is dit fitnessapparaat geschikt voor gebruik met populaire apps als Kinomap.


Tunturi C20

Tunturi Competence C20 crosstrainer|Tunturi Competence C20 crosstrainer|Tunturi Competence C20 crosstrainer|Tunturi Competence C20 crosstrainer|Tunturi Competence C20 crosstrainer|Tunturi Competence C20 crosstrainer|Tunturi Competence C20 crosstrainer|Tunturi Competence C20 crosstrainer|Tunturi Competence C20 crosstrainer|Tunturi Competence C20 crosstrainerDe Tunturi C20 is een zeer degelijke crosstrainer die op vlak van prijs/kwaliteit verhouding niet te kloppen is. Het biedt een soepele en voldoende grote beweging voor een uitstekende training. Bovendien heeft hij een zeer gebruiksvriendelijke monitor, de weerstand verzet je manueel. Dit maakt het gemakkelijk, je hoeft hem dus niet in het stopcontact te steken. De verstelbare voetplaten maken het mogelijk om deze crosstrainer aan te passen aan je eigen fysieke kenmerken.


BH i.FDC20 Studio

BH Fitness i.FDC20 Studio crosstrainerDe BH i.FDC20 Studio is een zeer populair model op dit moment. Dit komt door zijn stevige structuur, zijn soepelheid en zijn gebruiksvriendelijkheid. Deze crosstrainer beschikt over een dubbele rail aan de onderkant waardoor hij bij wijze van spreken aan de grond genageld staat. Bovendien kan je hem ook koppelen aan apps als Zwift en Kinomap. Zo maak je het sporten toch wat interessanter.


Bezoek onze showroom

Bij Fitnessking helpen we je graag met het maken van de juiste keuze. Op die manier beleef jij jaren plezier aan jouw crosstrainer. Bekijk ons online aanbod cardio fitnesstoestellen of kom langs in de grootste fitnesstoonzaal van de Benelux en kom één van deze toestellen zelf testen.