Betalen in delen Santander Consumer Finance logo 300x114 - Betalen in delen

Bij Fitnessking kan je je aankoop gespreid en op je eigen ritme terugbetalen dankzij onze samenwerking met Santander Consumer Finance.

 

Ervaar het comfort van de Santander Maestro Card
De kredietopening van Santander (in de vorm van de Santander Maestro Card) laat je toe om op je eigen ritme terug te betalen met een minimum maandbedrag gespreid over een maximum termijn. Je beschikt over een geldreserve zodat je je aankoop kan spreiden in kleine maandbedragen.

Hoe verloopt de aanvraag?

  1. Kies het fitnesstoestel dat je wil aankopen in onze webshop en voeg het toe in je winkelkarretje. Vul je facturatie- en verzendgegevens in, accepteer onze algemene voorwaarden en kies bij de betaalwijze voor de optie “betalen in delen”. Klik dan op de knop “bestelling plaatsen”.
  2. Op de pagina die vervolgens opent, klik je op de knop “vraag nu aan”. Daar vul je je persoonlijke gegevens in. Deze gegevens komen rechtstreeks en alleen bij Santander terecht. Je gegevens worden persoonlijk behandeld. Wanneer je op “verzenden” klikt, krijg je meteen antwoord van Santander.
  3. Bij goedkeuring van de aanvraag, ontvang je meteen een e-mail met het contract. Je hoeft dit niet af te drukken. Fitnessking brengt dit contract mee wanneer de levering van het fitnesstoestel plaatsvindt. Dit gebeurt binnen 3 à 5 werkdagen in functie van jouw agenda. We maken hiervoor telefonisch een afspraak met jou.
  4. Bij de levering van het fitnesstoestel onderteken je persoonlijk het contract. De Fitnesskinger die het toestel komt leveren laat voor jou een kopie van het contract achter en zal een foto nemen van je identiteitskaart.
  5. Je kan meteen gebruik maken van je fitnesstoestel en betaalt de eerstvolgende maand je eerste maandbedrag via domiciliëring.
  6. Wanneer je het krediet sneller wil afbetalen dan voorgesteld of je wil een hoger maandbedrag betalen, kan je steeds contact opnemen met Santander op 09/235.50.50 .

Is er iets niet duidelijk of wil je graag dat wij voor jou een kredietaanvraag indienen? Mail dan naar yentl@fitnessking.be .

 

* Kredietvorm: kredietopening van onbepaalde duur onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met maatschappelijke zetel te Winthontlaan 171, NL-3526 KV Utrecht.
Voorbeeld: voor een kredietopening van onbepaalde duur van 2800 EUR bedraagt het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 12,42% (variabele debetrentevoet 11,09% en 0,10% kaartkosten per maand van het openstaand kapitaal). Voor een onmiddellijk en eenmalig gebruik van 2800 EUR bedraagt de theoretische terugbetalingstermijn 58 maanden.
Let op, geld lenen kost ook geld.