Fitnesstoestellen voor wellness

We willen ons allemaal goed en lekker ons vel voelen. Daarom bouwen meer en meer welnesscentra hun faciliteiten uit met een fitnessruimte. Je werkt je even goed in het zweet op de loopband, stairclimber of ander fitnesstoestel, en daarna kunnen je spieren recupereren in de sauna of met een massage. Bij FitnessKing bieden we op maat gemaakte fitnesstoestellen die uitermate geschikt zijn om jouw wellnesscentrum te vervolledigen. Onze hoogwaardige sporttoestellen en trainingsapparaten zorgen ervoor dat uw gasten optimaal kunnen trainen en ontspannen, waardoor u een aantrekkelijke en complete ervaring biedt.

Voordelen van fitnesstoestellen in wellnesscentra

Het toevoegen van hoogwaardige fitnessapparatuur in wellnesscentra brengt vele voordelen met zich mee:
 1. Verhoogde klanttevredenheid: luxe trainingsapparaten verbeteren de algemene ervaring, wat leidt tot blije klanten.
 2. Gezondheid en welzijn: toegang tot moderne sportuitrusting bevordert de fysieke en mentale gezondheid van bezoekers.
 3. Aantrekkelijkheid van faciliteiten: een goed uitgeruste fitnessruimte trekt meer klanten aan.
 4. Hogere klantenretentie: klanten keren vaker terug dankzij de uitgebreide fitnessmogelijkheden.
 • bedrijfsfitness

  Nr.1 in cardio - en krachtapparatuur

 • Snelle levering

 • bedrijfsfitness

  Montagedienst beschikbaar

 • Eigen serviceteam

 • 4.9/5 op Google (500+reviews)

Fitnessruimte voor wellness: 3D-ontwerp

Omdat het soms moeilijk in te beelden is hoe een ruimte er zal uitzien, maken we voor jou een 3D-ontwerp op maat. Op basis van je grondplan en jouw wensen kan je een virtueel beeld krijgen van de ruimte en de toestellen.

We werken tot in de kleinste details zodat je een zo realistisch mogelijk beeld krijgt. Je krijgt van ons een 2D- en 3D tekening plus ook een 3D video. Die kan je dan nakijken en ons feedback geven zodat we dit kunnen bijsturen naar jouw wensen.

Dit alles is zonder meerprijs en volledig vrijblijvend. We doen dit met plezier!

fitnesstoestellen voor wellness

Zo geven we je fitnesszaal vorm

Bij Fitnessking bieden we een uitgebreide selectie fitnesstoestellen, perfect voor wellnesscentra. Onze apparatuur, variërend van krachttoestellen tot cardio-apparaten, is ontworpen om aan de hoogste standaarden van comfort en functionaliteit te voldoen. Hoe gaan we precies tewerk?

 1. Kennismaking en bespreking van de wensen, ter plaatse of digitaal
 2. Ontwerpen van een 3D-plan
 3. Bespreking en bijsturen van het plan in samenspraak met jou
 4. Finale 3D plan maken
 5. Datum inplannen voor montage en levering
 6. Inrichten van de ruimte en plaatsen toestellen
 7. Uitleg van de werking en onderhoud van toestellen
 8. Permanente helpdesk met snelle communicatie

Download de professionele catalogus

fitnesstoestellen voor wellness

Veelgestelde vragen

Welke fitnesstoestellen zijn er aanbevolen voor wellnesscentra?

Wellnesscentra hebben vaak een iets andere focus dan traditionele fitnesscentra. Terwijl het nog steeds belangrijk is om cardio- en krachttrainingstoestellen te hebben, is er vaak meer nadruk op apparaten die helpen bij stretching, flexibiliteit en balans. Dit kan zijn omdat de gasten van wellnesscentra vaak op zoek zijn naar een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Apparaten zoals yoga-matten, gym-ballen, weerstandsbanden en zelfs sommige gespecialiseerde apparaten zoals crosstrainers kunnen bijzonder populair zijn in deze omgevingen.

Hoe onderhoud ik fitnesstoestellen?

Onderhoud is essentieel voor de duurzaamheid en veiligheid van fitnesstoestellen. Begin met regelmatig schoonmaken om vlekken, zweet en ander vuil te verwijderen. Apparaten dienen ook gecontroleerd te worden op slijtage en schade, waarbij tijdige reparaties cruciaal zijn.

Een consequent onderhoudsschema en training van personeel in het juiste gebruik en basisonderhoud zijn aan te raden. Hiermee garandeer je de veiligheid en effectiviteit van de apparatuur voor je gasten.

Hoe zorgt Fitnessking voor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de apparatuur in wellnesscentra?

Onze fitnesstoestellen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen om langdurig gebruik en intensieve trainingen te weerstaan. Ze zijn ontworpen voor zowel commerciële als persoonlijke omgevingen, waardoor ze perfect zijn voor het consistente gebruik in wellnesscentra. We garanderen dat onze apparatuur robuust en betrouwbaar is, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op hun welzijn zonder zich zorgen te maken over de duurzaamheid van de toestellen.

Zijn de fitnesstoestellen van Fitnessking geschikt voor gebruikers van alle fitnessniveaus?

Absoluut, onze fitnesstoestellen zijn ontworpen om aan de behoeften van gebruikers van alle fitnessniveaus te voldoen. Of u nu een beginner bent die net begint met een fitnessroutine of een gevorderde sporter die zijn training wil intensiveren, onze toestellen zijn veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Ze bieden verstelbare instellingen en verschillende trainingsopties, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen en vooruitgang kan boeken.

Biedt Fitnessking installatie- en onderhoudsdiensten aan voor wellnesscentra?

Ja, Fitnessking biedt uitgebreide installatie- en onderhoudsdiensten aan voor wellnesscentra. Onze professionele installatie zorgt ervoor dat alle fitnesstoestellen correct en veilig worden geïnstalleerd, waardoor gebruikers onmiddellijk aan de slag kunnen. We bieden ook regelmatig onderhoud en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat de apparatuur altijd in optimale staat verkeert. Het onderhoud omvat periodieke inspecties en noodzakelijke reparaties.