Adidas X 16 crosstrainer

1.299,00 999,00

Aantal:

Beschrijving

De Adidas X 16 crosstrainer is sensationeel. Nooit eerder slaagde een fabrikant erin om een vooraan aangedreven crosstrainer te ontwikkelen die zowel stabiel is, een mooie beweging heeft, maar ook compact is. Wie op zoek is naar een stevige crosstrainer met een beperkte druk op de gewrichten vindt de X 16 van Adidas ongetwijfeld super.

Hij oogt niet enkel heel mooi maar biedt ook een ongelofelijk trainingscomfort aan. Dankzij zijn hoogwaardige componenten zijn deze crosstrainers erg stil in gebruik maar vooral ook erg soepel in beweging. Hij is zelfs zo stil dat je echt om het even wanneer zal kunnen trainen zonder iemand ooit te storen. Dit is echt de ideale training voor wie er flink tegenaan wil gaan zonder de grote impact op de gewrichten.

Adidas zette voor deze nieuwe X16 de allerbeste ingenieurs ter wereld aan het werk om een beweging te ontwikkelen die werkelijk voor iedereen aangenaam aanvoelt. De weerstand kan erg geleidelijk opgebouwd worden van 1 tot 20. Dankzij zijn minimalistisch zwart en wit design met de befaamde drie strepen zal deze crosstrainer in ieder interieur inpassen. De X 16 heeft een display waar je dankzij de blauwe backlit monitor alles makkelijk kan aflezen. Kies je programma, stel je tijd of afstand in en ga er flink tegenaan! Dankzij de X16 houdt niks je nog tegen!

Het Duitse Adidas staat voor kwaliteit en dit tegen een uiterst scherpe prijs! Kom langs bij Fitnessking en probeer deze of andere crosstrainers vrijblijvend uit in onze ruime showroom.

Technische specificaties

 • Afmetingen (L x B x H): 153 x 55 x 158 cm
 • Vliegwiel: 9 kg
 • Afremming: Elektromagnetisch
 • Programma’s: 7 handige workoutprogramma’s
 • Weerstandniveaus: 20 (dus heel geleidelijk)
 • Voetsteunen: Speciale comfort steunen met anti-slip
 • Sensoren: Hartslagsensoren in handgreep
 • Monitor: Blue backlit en toont alle noodzakelijke info zoals tijd, snelheid, afstand, rpm, calorieverbranding, hartslag, weerstandsniveau, wattage…
 • Extra: MP3 compatibel met geïntegreerde speakers, handige transportwieltjes maakt toestel verplaatsen eenvoudig
 • Maximum gebruikersgewicht: 130 kg
 • Labels: CE kwaliteitslabel
 • Afkomst: 100% Duits Design
 • Garantie: 24 maanden

Additional Information

Weight 70 kg
Gewicht vliegwiel (kg)

Weerstand

Max. gebruikersgewicht (kg)

Positie vliegwiel

Merk

Aantal programma's

Tablet/smartphone compatibel

Polar compatibel

Lengte toestel (cm)

Inklapbaar

Weerstandsniveau's

Tablethouder

 1. Waardering 5 uit 5

  Jan Roelants

  Schitterende crosstrainer die heel stil loopt. Hij voelt sportief aan en de beweging is niet zoals bij een traditionele front driven crosstrainer. Ik had hiervoor een Kettler maar wegens familiale redenen heb ik hier afscheid van moeten nemen. Deze Adidas biedt mij meer trainingsplezier. De winkel was een openbaring met zoveel keuze en vooral zeer goed team. Er werd geluisterd en geadviseerd zonder iets te forceren.

  Dikke pluim.

  Jan Roelants

 2. Waardering 5 uit 5

  Shana

  Goeie uitleg gekregen door fitnissking. zou minder belastend zijn voor gewrichten door voorwiel. gekocht in de solden dus heel gunstige prijs dus heel tevreden van. een echte aanrader

 3. Waardering 5 uit 5

  Caroline

  Ideaal toestel om thuis te trainen… Zeer eenvoudig in gebruik! Trainingen zijn langer en veel minder last van rug met de aandrijving vooraan… en hopelijk tegen de zomer beter figuur.

 4. Waardering 5 uit 5

  Rita en Rudy

  allo Nicolas,

  Super bedankt voor de levering van mijn crosstrainer in Horebeke alles perfect geleverd en vriendelijke jongen!Gewoon Toppie!

  Doe zo verder en zeer blij dat wij de zaak hebben leren kennen!

  Vriendelijke groeten,Rita & Rudy uit Horebeke

Voeg jouw review toe